1/11 csabika1971 válasza:
Benne van az első tízben.
3/11 homo ludensz válasza:
Mikor kerülget a vékonyfosás akkor bizony nagy megkönnyebbülés egy ürítkezés. Mondhatnám hogy fenomenális érzés bár nem ettől szoktam elélvezni.
4/11 anonim válasza:
Inkább utána jó. Egy orvos ismerősöm ezt "defekációs eufória" néven emlegeti :)
5/11 anonim válasza:
Komoly kérdés!!!Neked jó érzés hülyéket kérdezni?
6/11 vaszily katalin válasza:
igen,ahogy elötem irták eofolikus
7/11 anonim válasza:
Van hogy elélvezek tőle, és percekig vigyorogva ülök a saját meleg kulám fölött :)
8/11 anonim válasza:
Érdekes, hogy írni már tudsz a szervezeted alapvető funkcióival meg nem vagy tisztában.
Ugyanúgy, ahogyan az evés, vagy a lélegzés alapvető életfunkció, a salakanyagok ürítése is az.
Hogy jó érzés-e ?
Próbáld ki, hogy nem eszel, nem veszel levegőt, vagy nem tudsz üríteni. Elég rossz érzés mindegyik, kvázi az ellenkezője jó érzéssel tölti el az embereket. Nincs ebben semmi szokatlan.
9/11 anonim válasza:
Nekem kicsit fájni szokott közben, de összességében nem rossz érzés. Utána a megkönnyebbülés nagyon jó érzés, főleg ha előtte már nagyon kellett.
Szóval igen, jó érzés. Direkt hiányozna, ha nem kellene.
10/11 anonim válasza:
Nagyon jó érzés! Magam sem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!