Merjek tovább sportolni?
Figyelt kérdés
Voltam pár napja ultrahangon és ékgn, a sport az életem része de ezek a szívtünetek amiket szoktam érezni meg nehezítik, mert félek, hogy terhelés során leáll, szívkihagyást meg szívremegést ilyeneket szoktam érezni… szinte mindig valami más a tünet amit érzek és ez már rég óta így van.. szinte minden évbe vizsgáltatom magam de nem nagyon találnak semmit mit tehetnék vagy fogadjam el ezt és sportoljak tovább? De mi van ha tényleg sport közbe lesz valamijan. 30. 01:32
21/22 anonim válasza:
Ugyanígy érzek, és tök tanácstalan vagyok egy EKG és Echo után. Semmit nem mondott az orvos, csak annyit, hogy minden rendben.
Lehet elmegyek magánba terheléses EKG-ra, Holterre és minden egyéb vizsgálatra, ami kizárja, hogy megállhat a szívem sport közben.
22/22 A kérdező kommentje:
Szerintem az ultrahang már alapból ji tudja zárni vagyis remélem, állítólag ezek pszichés dolgok és lelki eredetűek
febr. 10. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!