Merjek tovább sportolni?
Figyelt kérdés
Voltam pár napja ultrahangon és ékgn, a sport az életem része de ezek a szívtünetek amiket szoktam érezni meg nehezítik, mert félek, hogy terhelés során leáll, szívkihagyást meg szívremegést ilyeneket szoktam érezni… szinte mindig valami más a tünet amit érzek és ez már rég óta így van.. szinte minden évbe vizsgáltatom magam de nem nagyon találnak semmit mit tehetnék vagy fogadjam el ezt és sportoljak tovább? De mi van ha tényleg sport közbe lesz valamijan. 30. 01:32
11/22 anonim válasza:
A pánikbetegségeddel pszichiátert kell megkeresni. ;)
12/22 A kérdező kommentje:
9-ne írj már több hülyeséget más sport is növeli a vérnyomást amikor sportolsz, éd a kondiba is meg vannak a légzés szabályok
jan. 30. 14:49
13/22 anonim válasza:
Cuki vagy, kérdező, akkor pontosan mi is a gondod?
14/22 A kérdező kommentje:
Ohh mindegy
jan. 30. 19:02
15/22 anonim válasza:
8 pánikbeteg lehetsz esetleg téveszmés skizofrén
Szedned kéne rá gyógyszert, nyugtatót erősebb esetben antiphszihotikuot is
Ha a kardiológián azt mondták nincs bajod akkor nincs bajod azt a labor meg az ulrahang mutatná
Ne edzz túl nagy súlyokkal vagy térj át a Celiestheticre vagy vélassz másik sportot
16/22 A kérdező kommentje:
De ha nincs bajom akkor miert ne edzhetnék?
jan. 31. 00:17
17/22 anonim válasza:
Nem ír hülyeséget, az anaerob sportok (pl: kondi), jobban megterhelik az egész keringési rendszert. Néz már meg milyen színük van azoknak, akik ott emelnek.
18/22 A kérdező kommentje:
De ha nincs bajom akkor miért ne lehetne ? Nem értem mindegy
jan. 31. 02:06
19/22 anonim válasza:
De ha nincs semmi bajod akkor mégis miért rugózol azon, hogy jajj biztos valami bajom van?
20/22 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint nincs ami 80-90%ba akkor igaz de én valamiért még is érzek ezt azt
jan. 31. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!