Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Cukor mérőt tudok valahol...

Cukor mérőt tudok valahol beszerezni?

Figyelt kérdés

Pl patika, vagy drogéria?

5,8 volt tavaly a cukrom majd lett 5,9

Idén pedig 6,1 ami tudom, hogy nagy baj, főleg hogy próbálok figyelni a teljes kiörlésű és cukor mentes dolgok fogyasztására

Lényeg a lényeg, hogy félek is a vérvételtől attól is mehet feljebb ,de lehet hogy egyénként is 6 felett van.

Endokrinológushoz van már időpont, de csak febr közepére. Addig is cukormérőt hol tudnék itthonra beszerezni, amivel tudom figyelni, hogy az izgulás miatt ment fel, vagy, hogy mikor mennyi és nem menjen még feljebb.... Mindenképp kell ehhez a mérőhöz a háziorvos, vagy tudok venni itthonra magamnak?

jan. 20. 23:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy 8-10 db kell?

Írtam, hogy évek óta ugyanazt használom, egy korábbi készülékemét.

jan. 22. 19:11
 22/30 A kérdező kommentje:

Én ezt értem, hogy te évek óta ugyanazt használod, te egy másik kérdésnél olvastam az alábbikat:

"Van, ami van patikában, van többféle, esetleg online patika. Olyat kell venni, amelyik csomagban van készülék, ujjszúró pen, ahhoz való lándzsa, és tesztcsík is, de arra számíts, hogy pl. ujjszúró lándzsa max. ilyen 8db. van benne, tesztcsík sem sok, ergo azt rögtön venni kell hozzá, ha sokat akarod használni. Viszont kb. évente ezeket kalibrálni is kell, és lehetőleg olyan kell amihez nagyon kevés vérrel már működik."

Tehát ezeket a lándzsákat biztos kell cserélni, nem véletlen van 10 db egy csomagban, amit én is rendeltem abban is 10 van.

Ezt szerettem volna kideríteni, hogy MIÉRT kell belőle ennyi, de eddig nem kaptam rá magyarázatot...

jan. 22. 19:39
 23/30 anonim ***** válasza:

Van aki nagyon erősre állítja, egyből vérzik, illetve többen használják.

Én úgy állítottam be, hogy érzem, hogy megszúrt, de csak az újbegyem nyomkodására jön ki egy csepp vér, ami éppen elég a tesztcsíkhoz. Évek óta nem cseréltem tűt.

jan. 22. 19:55
 24/30 A kérdező kommentje:

Hát pedig a tűt mindig kell cserélni, ezt még én is tudok, aki sosem látott ilyet :O

Ezt a beállítást pedig sajnos még nem értem, de remélem megtanulom és sikerül beállítanom nekem is, én is olyat szeretnék ami éppen csak megszúr és nem fáj

jan. 22. 20:01
 25/30 anonim ***** válasza:

Persze, ha csupa vér a tű, biztonságosabb cserélgetni, fertőtleníteni.

Állítható az erőssége. Először a leggyengébbre teszed, rányomod az újjbegyedre és elsütöd. Érezni fogod, ha egy kicsit megszúrt. Addig nyomkodd az újjbegyedet, amíg kijön egy csepp vér.

Ha nem elég, állítsd eggyel magasabbra. És így tovább.

jan. 22. 21:21
 26/30 A kérdező kommentje:

És ez mennyire fájdalmas?

Akkor mennyi lándzsa meg tű kell?

Ki ezt mondja ki azt, már nem értem.

jan. 22. 21:24
 27/30 anonim ***** válasza:

Egy enyhe szúrás, ha jól csinálod.

A tű, meg a lándzsa ugyanaz, csak néhol így hívják, máshol úgy.

A toll (pen) egy egyszerű szerkezet, csekély az esély arra, hogy elromoljon.

jan. 22. 23:09
 28/30 A kérdező kommentje:
Enyhe szúrás, azt tudom, de nekem olyan fájdalmasnak tűnik videó alapján ez a szúrás, ahogy hirtelen megböki az a tű az ujjat
jan. 22. 23:21
 29/30 anonim ***** válasza:

Erre mit mondjak?

Kicsit rosszabb, mint a szúnyogcsípés, de jobb, mint a darázs csípés.

Így jó?

jan. 23. 00:03
 30/30 A kérdező kommentje:

Mit mondanál?

Nyilván neked már van tapasztalatod ezzel kapcs.

jan. 23. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!