Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Cukor mérőt tudok valahol...

Cukor mérőt tudok valahol beszerezni?

Figyelt kérdés

Pl patika, vagy drogéria?

5,8 volt tavaly a cukrom majd lett 5,9

Idén pedig 6,1 ami tudom, hogy nagy baj, főleg hogy próbálok figyelni a teljes kiörlésű és cukor mentes dolgok fogyasztására

Lényeg a lényeg, hogy félek is a vérvételtől attól is mehet feljebb ,de lehet hogy egyénként is 6 felett van.

Endokrinológushoz van már időpont, de csak febr közepére. Addig is cukormérőt hol tudnék itthonra beszerezni, amivel tudom figyelni, hogy az izgulás miatt ment fel, vagy, hogy mikor mennyi és nem menjen még feljebb.... Mindenképp kell ehhez a mérőhöz a háziorvos, vagy tudok venni itthonra magamnak?

jan. 20. 23:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Patika.
jan. 20. 23:03
 2/30 A kérdező kommentje:

és ott melyik a meghízható?

Láttam valami teszteset is, de nem olyat szeretnék, hanem amivel tudom mérni napi többször és nem kell szanaszét szurkálni az ujjam

vagy ha kell is szurkálni nem a legfájdalmasabb

Ilyen van?

jan. 20. 23:10
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Patikában kaphatók megbízhatóak.

Egy csepp vérből kell mindig mintát venni, még egy gyereknek sem különösebben fáj.

jan. 20. 23:30
 4/30 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy szurás nélkül jöjjön a ér .
jan. 21. 08:59
 5/30 A kérdező kommentje:

3: Láttam már olyat, aki sokat szúrta és nagyon elgyengült az úja, mindentől vérzett meg csúnya is volt neki...

4:

Csak érdeklődtem, hogy mik a lehetőségek

jan. 21. 18:45
 6/30 anonim ***** válasza:
A 6,1 az még nagyon messze van a "nagy baj"-tól.
jan. 21. 18:49
 7/30 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, csak az a gond, hogy ez úgy 6,1 hogy folyamatoson figyelek rá.

Zero-t eszem mindenből, teljes kiőrlésű dolgokat, és baromira idegesít, mert nem kevés pénze kerülnek, mindig másik boltba venni (hol mit lehet kapni) és 2022 májusában volt 5,7 azóta folyamatosan figyelek erre és minden egyes vérvételemen azóta feljebb és feljebb ment.....

jan. 21. 18:54
 8/30 A kérdező kommentje:
És mondjuk szeretném kifigyelni, hogy mi az ami feljebb viszi, mi az ami jó...
jan. 21. 18:55
 9/30 anonim ***** válasza:

"...aki sokat szúrta és nagyon elgyengült az úja, mindentől vérzett meg csúnya is volt neki..."

Ott valami más probléma lehetett. A tű minimális sérülést okoz. Meg kell nyomkodni az újjat, hogy egy kis csepp vér kijöjjön. Még ha naponta sokszor is kéne tesztelned, nem okozhat ilyen gondot.

jan. 21. 18:57
 10/30 A kérdező kommentje:
Más problémája nincs, cukorbeteg akire gondolok
jan. 21. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!