Ez ilyenkor meddig szokott fájni?
7:18-nak igaza van. Miért szedték le? Kaptál helyette rögzítő kötést? Nekem a csuklóm volt egyszer eltörve, de az erős ekcémám miatt néhány nap múlva le kellett szedni a gipszet, mert gyakorlatilag húsig "rothadt" le a bőröm a gipsz alatt. Helyette kaptam egy olyan fémsínt, amit csak fáslival kellett rögzíteni és mindennap levehettem, kimoshattam, néhány órát "szellőzhetett" a bőröm.
A fájdalomra pedig: még több hétig fog zsibongani, sajogni a törés, sőt, nagy eséllyel visszatérnek majd a fájdalmak minden időjárás-változásnál.
Hát igen ezt én is furcsáltam::O
Mikor fel tette a sínt azt mondta 1hét múlva kötés ellenőrzés és 3hét múlva le szedi:)
eltelt az 1hét kötést szerélt és akkor azt mondta 1hét múlva le szedi:)Ha 3hét múlva kellet volna vissza mennem pont szabin volt de a röntgen papíromon az volt törés rés még látható!szerencsére már mozog de még fáj amikor be hajlítom de van egy pont ha odáig be hajlítom egy folytában fáj és onnan ha ki nyújtom is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!