Ma megyek megpróbálni a próba kontaklencsémet a Vision Expressz nevű boltba. Az a kérdésem hogy most csak bepróbálom és ennyi vagy már hordhatom is rendesen? Vagy ilyenkor mi szokott lenni?
Nekem lágy lencsém van, havi, erről tudok írni.
A bepróbáláskor, ha nem fáj tőle helyből a szemed, akkor bent is maradhat. Első nap 4 órát, második nap 6-ot, utána 8-at lehet bent egyhuzamban, utána ráállhatsz rendesn, napi 12 órát viselheted.
A bepróbáláskor megtanítanak betenni és kivenni, de arra ne számíts, hogy elsőre menni fog, nekem pár hétbe beletelt, mire rutint szereztem benne.
Szia! No problem, csak bátorság kell, hogy a szemednél matass...
Én is ott voltam, nálam ez úgy működött, hogy a néni feltette nekem elsőre és 20 percre kiültetett, hogy megszokjam, majd megnézte, hogy jól illeszkedik-e, rákérdezett, hogy nem szúr/fáj/ég stb, majd kivette. Aztán tartottak egy oktatást, hogy hogyan kell feltenni és kivenni, majd megvettem a saját kis készletemet és szaladtam haza... Elsőre majdnem elbőgtem magam, amikor mindent tisztán láttam (utoljára 13 éve volt ilyen).
Szóval ha első lencsére adod a fejed, számolj rá egy bő órát (vizsgálat+próba+betanítás+vásárlás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!