Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért jön ki szinte egyből a...

Miért jön ki szinte egyből a víz amit megiszom?

Figyelt kérdés

Új év, új remények jelige alatt próbálok én is többet figyelni a vízfogyasztásra. Napi 3 litert kellene tudom, ami nagyon távol áll tőlem, de töltöttem le app-ot ami jelez, illetve írom is.

Lényeg , hogy miután megittam szinte azonnal kell mennem pisilni, ami baromi idegesítő. Suliban ezért is nem ittam sokat mert utálok úgy ülni órán hogy pisilnem kell , ott meg ugye nem lehet folyton folyvást kijárkálni.

Amikor lefekszem este akkor is van, hogy 1 órán belül 3-4x kell mennem pisilni és mindig kell is (nem csak azt hiszem).

Ennek a színe átlátszó mint a víz, nem sárga.

Úgy szoktam csinálni, hogy "magamba öntök" 1 pohár vizet, mivel baromira nem esik jól általában, dehát "inni kell". Az lenne a gond, hogy gyorsan iszom iszom iszom hogy az az 1 pohár legyen meg? ( de nem hiszem mert csináltam már úgy is hogy kortyonként és akkor is szinte azonnal mennem kellett) ...

jan. 5. 18:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
29%

20.

Mert 2 vízvedelő fan leszavazott, nyilván reprezentatív minta.

Szóval vagyok én, akinek napi max 1 literrel semmi baja és nem futkozok ész nélkül retyóra se, meg vagy te, aki nem tudja miért iszik ennyit és WC-re rohangál, de annyira, hogy a gyk-n írsz ki kérdést, mert már téged is zavar. De te ebből azt a következtetést vonod le, hogy mégis te csinálod jól, aha. Szerintem meg ne oszd ennyire az észt, mert elfogy.

jan. 6. 18:39
 22/24 A kérdező kommentje:
2 vízvedelő fan-tól nem megy le 0%-ra a válaszadási szint
jan. 6. 19:13
 23/24 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Kérdező, merre mész kontrollra? A synlabban most az IR csomag 22k (bár tudom az a 3 ezer nem sokat változtat), de mondjuk a csomagban sok olyan van, amit meg tudsz TB-re csináltatni, az időpontos inzulin meg glükóz kijön 10-ből ott (de kérdezd meg bizti, ami bizti). Csak ha szeretnél mégis elmenni.

jan. 6. 19:18
 24/24 A kérdező kommentje:

Békés megye

Synlab van itt is

Magánba járok, egy endokrinológushoz

jan. 6. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!