Nurofenre és Milgammára lehet inni alkoholt?
1-1et vettem be 3 órával ezelőtt, most mennék ki pár sörre. Semlegesíti vagy már felszívódtak?
Illetve ha már alkohol akkor milyen fajtát jobb ilyen esetben? Nem szándékozok kirúgni a hámból, csak módjával.
zselés, elméletileg gyorsabban felszívódik, és csak egyet ettem meg... 3 és fél órája
üdítőzni se akarok.. mik a lehetséges végkimenetelek?
A Milgamma segít rendbe hozni a sérült idegpályákat de nem úgy, hogy szeded 1 7-ig, aztán minden elmúlik ami miatt szeded.
De nem akarok okoskodni a gyógyszernek a papírjain biztos rajta van az alkoholfogyasztás hatása a gyógyszerre.
A Milgammát általában idegsérülésre szokták felírni és huzamosabb ideig.
Idegsérülésre kaptam (gerinc) 2 injekció kúra és utána még jó darabig szedtem tablettába is illetve kapszulába.
Ha nem múlnak a tüneteid azért célszerű lenne megmutatni magadat egy orvosnak. (Az izom fájdalomra és a fáradtságra nem igazán jó az alkohol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!