Lehet erre inni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Generalizart szorongasom van enyhe depresszióval.
Reggel 2 fajta gyogyszer (loranxil,escitil )
Este 1 loranxil
Nos. Jön haza báttyjám. Megihatok délután vele 1-2 sört vagy inkább a gyógyszer miatt nem?
2023. febr. 4. 12:41
1/12 anonim válasza:
Nem. És dianás cukorkát sem ehetsz.
Részlet a Loranxil betegtájékoztatójából:
"A Loranxil filmtabletta egyidejű alkalmazása étellel és itallal, és alkohollal
A Loranxil-kezelés alatt alkohol nem fogyasztható!"
Részlet az Escitil betegtájékoztatójából:
"- Az ESCITIL egyidejű bevétele bizonyos étellel, itallal és alkohollal
[...]
- Nem valószínű ugyan, hogy az ESCITIL kölcsönhatásba lép az alkohollal, de számos más gyógyszerhez hasonlóan - az ESCITIL-kezelés időtartama alatt az alkoholfogyasztást tanácsos kerülni."
2/12 A kérdező kommentje:
Tehát nem. Értem
2023. febr. 4. 12:55
3/12 anonim válasza:
Nagy bajt nem ír a betegtájékoztató igyál semmi bajod nem lesz frontinnál ír veszélyt.
4/12 A kérdező kommentje:
Inkabb nem iszok nehogy baj legyen belole :)
2023. febr. 4. 14:33
5/12 anonim válasza:
Én szedek antidepresszánst és altatót, mindkettőt este. Megkérdeztem a pszichiátert, hogy ezek mellett lehet e inni, azt mondta hogy a nyugtató az, amire semmiképp nem szabad, és az altatóval együtt se, de ha délben megiszok 1 sört vagy 1 pohár bort, attól semmi bajom nem lesz. És főleg a rövid italokat kell inkább kerülni.
6/12 A kérdező kommentje:
Huh hat nemtudom nekem nyugtato e valamelyik.
2023. febr. 4. 16:12
7/12 A kérdező kommentje:
Es az ilyen fél meg 0%os gyumolcsos sort semclehet?
2023. febr. 4. 16:51
8/12 anonim válasza:
Beszéld meg az orvosoddal, de a betegtájékoztató elég egyértelműen mindenféle alkoholt tilt. Szerintem maradj az üres szódánál, mondd, hogy ma még vezetsz és mosolyogj természetesen.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát egy 0%-os heineken lement :)
2023. febr. 4. 17:57
10/12 anonim válasza:
Nulla százalékost persze hogy lehet inni, abban nincs alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!