Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hangulatingadozás, mi az oka?

Hangulatingadozás, mi az oka?

Figyelt kérdés

arról lenne szó, hogy nagyon gyakran előfordul velem, hogy egyszer még tele vagyok engergiával, jól érzem magam, beszédes vagyok és egyik percről a másikra érdektelenné válok, fáradtnak érzem magam, nézek ki a fejemből de "nem látok semmit"...

Nagyon rossz érzés és a legrosszabb, hogy ez után kb vége a napomnak, nem érdekel semmi... mintha ott se lennék...

lehet hogy energiahiány az oka? esetleg valami más?

... nem árt tudni, hogy kb nem szoktam inni semmit, csak miután hazajöttem... enni szoktam és kb 4-6 órát alszom egy nap, többre nincs is lehetőségem....

18\F

2010. okt. 20. 15:43
 1/7 anonim válasza:

ugyanez a probléma, sajna. :(

15/F

2010. okt. 20. 15:45
 2/7 A kérdező kommentje:
hihetetlen szar érzés...
2010. okt. 20. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 48 éves vagyok, és amikor beköszönt az őszi idő, teljesen pad alá kerülök. Nincs kedvem semmihez, nem találok semmiben öröemet. Orvosom mondta, ez amolyan évszakhoz kötött depreszió nállam.Nyáron majd kicsattanok az energiától, de télen, á nemis jó róla beszélni. Supradyn F kúrát ajánlott meg Magne B6 vitamin szedését. Most megint elkezdem, az szokott helyrerázni valamelyest.
2010. okt. 20. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Velem is előszokott mostanában elég gyakran fordulni..

Esetleg, lehet a rossz idő miatt. Télebben gyakrabban rám tör ez az érzés. Vitaminhiány?Eszel elég vitamint?

Vagy csak rosszúl érzed magad a bőrödben?Önbizalomhiány?

Lehet depresszió jele is. De nem feltétlenül ez lehet az oka.

2010. okt. 20. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A depresszió egyik tünete a hangulat ingadozás.

A helyedben elsőször csináltatnék egy vérképet, nekem vérszegénység okozott ilyen tüneteket.

Egyél sok gyümölcsöt zöldséget, ezek adnak energiát.

Nálam akkor is mutatkoznak ezek a tünetek, amikor napokig nem látok napsütést, ilyenkor irány a szoli és attól meg tudok nyugodni.

2010. okt. 20. 15:54
 6/7 A kérdező kommentje:

jól érzem magam a bőrömben, nem hinném h. depresszió lenne (:

önbizalomhiányom végképp nincs ... igaz van 1-2 bizonytalan dolog az életben ami eléggé zavar...de nemtudom ennek lehet-e hozzá köze...

vitamin, hát abból biztos, hogy hiány van. gyümölcsöket sosem eszem. lehet nemártana.

2010. okt. 20. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el nem tom írták e mások szerintem depresszió
2010. okt. 21. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!