Hangulatingadozás, mi az oka?
arról lenne szó, hogy nagyon gyakran előfordul velem, hogy egyszer még tele vagyok engergiával, jól érzem magam, beszédes vagyok és egyik percről a másikra érdektelenné válok, fáradtnak érzem magam, nézek ki a fejemből de "nem látok semmit"...
Nagyon rossz érzés és a legrosszabb, hogy ez után kb vége a napomnak, nem érdekel semmi... mintha ott se lennék...
lehet hogy energiahiány az oka? esetleg valami más?
... nem árt tudni, hogy kb nem szoktam inni semmit, csak miután hazajöttem... enni szoktam és kb 4-6 órát alszom egy nap, többre nincs is lehetőségem....
18\F
ugyanez a probléma, sajna. :(
15/F
Velem is előszokott mostanában elég gyakran fordulni..
Esetleg, lehet a rossz idő miatt. Télebben gyakrabban rám tör ez az érzés. Vitaminhiány?Eszel elég vitamint?
Vagy csak rosszúl érzed magad a bőrödben?Önbizalomhiány?
Lehet depresszió jele is. De nem feltétlenül ez lehet az oka.
A depresszió egyik tünete a hangulat ingadozás.
A helyedben elsőször csináltatnék egy vérképet, nekem vérszegénység okozott ilyen tüneteket.
Egyél sok gyümölcsöt zöldséget, ezek adnak energiát.
Nálam akkor is mutatkoznak ezek a tünetek, amikor napokig nem látok napsütést, ilyenkor irány a szoli és attól meg tudok nyugodni.
jól érzem magam a bőrömben, nem hinném h. depresszió lenne (:
önbizalomhiányom végképp nincs ... igaz van 1-2 bizonytalan dolog az életben ami eléggé zavar...de nemtudom ennek lehet-e hozzá köze...
vitamin, hát abból biztos, hogy hiány van. gyümölcsöket sosem eszem. lehet nemártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!