Ennek tudatában bevegyem az új, számomra orvos által felírt gyógyszert?
Figyelt kérdés
Bármilyen hasonlóság az én kérdesemmel, csupán a véletlen műve, én most írok először ezzel kapcsolatban kérdést az egészség témában. A lényeg annyi, hogy a napokban kaptam egy gyógyszert, amit szednem kéne a problémáim csökkntésére, de a mellékhatások listája "nekem nagyon nem tetszik."
Mellékhatások:hallucinációk, kórosan emelkedett hangulat, zavartság, nagyfokú nyugtalanság, szorongás, idegesség, a gondolkodás és a figyelem zavarai, pánikrohamok, öngyilkossági, önbántalmazási gondolatok (ezek a tünetek adódhatnak az alapbetegségből), étvágytalanság, orgazmus hiánya, szokatlan álmok.
Ennek ismeretében is belevágjak?
2023. nov. 15. 21:39
11/11 A kérdező kommentje:
#10 Beszélhetünk erről privátban? Persze csak ha nem gond, nem szeretnék mindent kiteregetni.
2023. nov. 15. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!