Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől puffadok minden nap,de...

Mitől puffadok minden nap,de csak este?

Figyelt kérdés

Lassan 1éve van az,hogy minden estére kegyetlenül puffadok,feszít és fáj a hasam és kínoznak a szelek is..Voltam már rengetegvizsgálaton,de minden negatív..

Miért csak este van ez?Nappal minden oke.

Volt már ilyen valakinek?Mit csináljak,hogy jobb legyen?

2023. nov. 11. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Miket szoktál enni estére?
2023. nov. 11. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet konkrét allergiád, vagy intoleranciád nincs ami kimutatható, de én pl. nem tudom emészteni a rostokat.

És néhány gyümölcstől és rettenetes hasi görcseim vannak.

Neked van ilyen irányú tapadztalatod.

2023. nov. 11. 11:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Reggel,este àltalában pirítóst eszem.A puffadás meg általában 4 után kezdődik.Nem befolyásolja étel,ital..
2023. nov. 11. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A puffadást mindig befolyásolja az étel és ital, mivel a puffadás a gázok miatt van, ahhoz pedig étel és ital kell.
2023. nov. 11. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nyilván,de pl ha iszom egy pohár vizet és mást nem,akkor is ugyanúgy van..
2023. nov. 11. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Magadtól nem puffadsz és ez tény. Akkor mást érzel. Simán lehet savprobléma, reflux is. Azt gyomorszáj környékén lehet érezni és hasonló érzés, mint mikor degeszre eszed magad.
2023. nov. 11. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!