Más is fél a betegségektől fiatalon? Mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 17:56
2/4 anonim válasza:
Én ezzel tervezek pszichológushoz fordulni, miután végre a vizsgálataim végére érve a negatív leletek pszichés eredetre utalnak. De jól tudom, hogy mindig is hajlamos voltam hipochonderkedni, csak nem az a fajta vagyok, amelyik járkál vele dokihoz, hanem amelyik nem mer.. :D szóval húzom az agyam valamivel évekig akár, rendesen tüneteim is lesznek (ez a hipo jellemzője, hogy mentális alapon produkálod is a tüneteket) mígnem el nem megyek vele végre. Ez nagyon nagy stresszel járó betegség, ezért akarom kikezelni. 25 éves vagyok.
3/4 anonim válasza:
Én is hipochonder vagyok, pszichológus rengeteget segített. Előtte orvostól-orvosig jártam, de egy negatív lelet csak ideiglenesen nyugtatott meg, muszáj volt magát a félelmet kezelni.
4/4 anonim válasza:
Második voltam, jaj de jó, hogy neked ennyit segített a pszichológus! Remélem én is érzek majd változást. De szerintem nálam nem csak a hipochondria baj, erősen szorongok is régóta sajnos, tini korom óta. Sokáig azt hittem ez “normális” meg együtt élek majd vele, és bár meg is tanultam vele együtt élni, de nem azt jelenti, így kellene lennie.
Lehet nem olcsó mulatság, de ha muszáj, muszáj. Ha azt nézzük, hogy mennyit bsztam el vizsgálatokra egy pár éven belül..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!