A gyorséttermi húst kezelik valamivel?
Figyelt kérdés
A mekis marhahúsra gondolok. Nem raknak bele hormonokat?2023. okt. 3. 12:38
21/37 anonim válasza:
"nem vetettem fel semmit sem."
VS.
"Egy csomó bolti hús is hormonkezelt!"
No comment.
22/37 A kérdező kommentje:
Kretén vagy te, ha azt sem tudod megerteni hogy én semmit nem állítottam hanem kérdezrem valamit! Ritka szellemi fogyatékos vagy.
2023. okt. 3. 14:53
23/37 A kérdező kommentje:
A bolti húsok azok is! Szerinted miert van külön feltüntetve bozonyos helyeken jogy GMO mentes hús vagy akármi? Ja... mert ha az összes GMO mentes lenne, nem tüntetnék fel hogy nem az. Egyéb überokosság?
2023. okt. 3. 14:54
24/37 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el ennyire nem érted? A MEKIS húspogácsára gondoltam te ritkán szefós@
2023. okt. 3. 14:55
25/37 anonim válasza:
Oké, akkor back to square 1. Definiáld a hormonkezelést végre. Valamint magyarázd meg, hogy jön ide a gmo.
26/37 A kérdező kommentje:
Látom csak a kötekedés megy, válasz érdemben nincs. Valóban sajnálom hogy ilyen agresszív, frusztrált vagy. Egy kérdés miatt.
2023. okt. 3. 14:57
27/37 A kérdező kommentje:
Édes szivem! Növekedési hormon. De látom annyira frusztrált vagy, hogy beteges kényszert érzel a sértegetésre.
2023. okt. 3. 14:59
28/37 A kérdező kommentje:
S hogy jött ide a Covid???
2023. okt. 3. 14:59
29/37 anonim válasza:
Igen telenyomkák őket ilyenekkel. Az állatkertben sem struccot, meg elefántot látsz, hanem csirkéket és marhákat, egyenesen a gyorséttermek beszállítóitól. Jó nagyra nőttek, mi?
30/37 A kérdező kommentje:
Most jól megmondtad... komolyan sértegetésen kívül nem terjed a szellemi szinted?
2023. okt. 3. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!