A gyorséttermi húst kezelik valamivel?
Figyelt kérdés
A mekis marhahúsra gondolok. Nem raknak bele hormonokat?2023. okt. 3. 12:38
11/37 A kérdező kommentje:
Isten barma... pont erről beszéltem. Szerintem kezeltesd magad.
2023. okt. 3. 14:07
12/37 anonim válasza:
De milyen érvek? Te hoztál érveket? Nem látom őket.
13/37 A kérdező kommentje:
Ritka tudatlan vagy, és büszke is vagy rá. Alusisakos az apád füle!
2023. okt. 3. 14:19
14/37 A kérdező kommentje:
Nem veszed észre hogy saját magad égeted a beszólasaiddal? Ja tudom, abban a hitben vagy, most jól megmondtad. Eléggé figyelemhiányos lehetsz. Sajnálom hogy nem foglalkpztak veled eleget a szüleid. Pszichológus segít!
2023. okt. 3. 14:31
15/37 anonim válasza:
Tényeket közlök, semmi beszólás nincs.
16/37 A kérdező kommentje:
Sértegetésen kívül egy darab tényt nem mondtál, sőt érdemben hozzá sem szóltál. Nyilván nem tudsz, de azt sem tudod megállni hogy sértegess, és itt éld ki a frusztrációd. Sajnállak. Rossz volt a gyerekkorod.
2023. okt. 3. 14:40
17/37 anonim válasza:
Mert nincs mihez hozzászólni. Élből kértünk, hogy definiáld a hormonkezelést. Képtelen vagy rá, nyilvánvalóan. Hormonkezelés, gmo, a következő mi lesz? Tudod mit? Inkább kérdezd a kontzeós belterjes fajtádat, jobb lesz mindenkinek.
18/37 anonim válasza:
Kérdező, olvasod amit írunk? :)
Definiáld: Milyen hormonkezelésnek vetik alá a húsokat?
Ha ezt elmondod, akkor tudjuk cáfolni, vagy megerősíteni, és kialakulhat egy normális vita.
Az nem vita, hogy te azt mondod, hogy a fű kék, mi meg bizonyítsuk be az ellenkezőjét. Ez egy igen gyerekes hozzáállás. Bár a sok XD-ből látom, hogy gyerek vagy még.
19/37 A kérdező kommentje:
A gyerekes hozzáállás a tied. Én kérdeztem, nem vetettem fel semmit sem. De ha anbyira okos vagy, kétlek linkeld a választ a kérdésemre. Köszönöm!
2023. okt. 3. 14:48
20/37 anonim válasza:
Linkeld te, hogy kezelik a húsokat hormonnal. Utána próbálom cáfolni. Az állítást bizonyítjuk, nem az ellenkezőjét... Fogyatékos kretén állat :D (írd a többihez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!