Foghúzásnál miért nem használják az SZTK-ban a következő technikát? Gyomor tükrözésem volt kis altatásban - bóditás - nem éreztem semmit.
SZTK-ban rossz érzéstelenítőt használnak. Magánrendelőkben olyat alkalmaznak, ami sokkal hamarabb és sokkal hatékonyabban hat. Véleményem szerint érdemes azt a párezer forintot rászánni, hogy ne szenvedj. Volt nekem is húzásom SZTK-ban, maradandó "élmény" volt. Később már magánrendelőbe mentem, ott se az injekció, se a húzás nem fájt, pedig azt a fogat négyrészt kellett fűrészelni, hogy kijöjjön. Én éreztem is a különbséget a két érzéstelenítő hatása között. Az SZTK-s inkább csak lezsibbasztott és tompította a fájdalmat, a magánrendelősnél viszont mindent éreztem, ami történik a fájdalmon kívül. Utóbbi szinte abban a pillanatban hatott, amint beadta, szemben az SZTK-ssal, aminél húsz percet kell várni. (így, ha gyulladt a fog, addigra LE IS BOMLIK - tapasztalat)
Na, szó mi szó, megéri elmenni magánrendelésre. Persze a legjobban rendszeresen fogat mosni éri meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!