Vérnyomás és pulzus kapcsolata? Jelenthet valamit az alábbi?
Nemrégiben megmertem a vérnyomásom pusztán kiváncsiságból (édesanyám napi szinten méri a sajátját). Teszem hozza már másfél éve tapasztalok fáradtságot, reggeli nehéz felkeléseket, szivdobogás érzést, van hogy a fülemben érzem. Ezeket letudtam a stressznek. Munka alkalmasságin is mértek, ott 110/70 környéke volt, de az sztem semmit nem jelentett, bár mondták h alacsony. Ezeket pedig 2 napja mértem 2x 1 nap, nagyjabol egyforma idoben: 103/63/73, 100/67/91, 92/57/100, 91/47/100, 87/67/99. Teszem hozzá, hogy kávé mellett ilyen alacsonyak az ertékek. Tapasztaltam meg nehézlégzést, légszomjat. A kérdésem az lenne hogy méjem még egy pár napig és meglatom mi lesz, vagy keressem fel a hazidokit.
24/F
Ha 10 perc nyugtonülés mellet is ilyen enyhén magas a pulzusod, akkor igyál több vizet.
Mellesleg szerintem valahonnan jöttél, lehuppantál és már mérted is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!