Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem bírok szatyorral, táskával...

Nem bírok szatyorral, táskával, stb. közlekedni, mert elfáradok, mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés

Elég fura a probléma és nem tudom merre induljak vele. 28/N vagyok, alapból nem vagyok rossz fizikai állapotban. Mostanában nem edzem,viszont minden nap sétálok 1 órát minimum, de régen rendszeresen edzettem. Néha kardió táncolok is. Nem vagyok túlsúlyos, 168 cm/60 kg.

A lényeg, hogy minden nap megyek munkába, és viszem a laptopot külön táskában a kezemben, illetve egy hátitáska. És már ezt nem bírom. Rendesen alig bírom megtenni az utat, mert iszonyatosan kivagyok fáradva és azt érzem összeesek. Ha emellé még boltba is megyek, akkor nem bírnám, tehát a boltot olyan napokra időzítem amikor nincs laptop.

Ha a hátitáskámban van egy esernyő, egy üveg víz, és egy pulcsi, akkor már olyan nehéznek érzem, hogy olyan mintha összeesnék alatta.

Ez nem normális. Nem tudom elmagyarázni mi ez az érzés, mert nem 100 százalékig fizikai fáradtság, de ez így nem állapot.

Van valami tanácsotok, mit tehetnék?

2023. aug. 15. 11:24
 1/3 Metionin ***** válasza:
Nem ártana egy vérvétel, vashiány, vérszegénység, vitaminhiány okozhat ilyen fáradtság érzést.
2023. aug. 15. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonlòan voltam elkezdtem heti 2 szer futni az elején pokoli volt de màr jol birom es azota a szimpla séta meg se kottyan. Muszaj az allokepesseged javitani, rajtam is a 90kgs kolleganöm csodalkozott h nem birom lihegek ö neki meg semmi baja
2023. aug. 15. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Esernyő, pulcsi, víz legyen otthon meg a melóhelyen is, felesleges városnézésre vinni őket naponta. Táskát vállon érdemes vinni, nem kézben. Cipő milyen?
2023. aug. 15. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!