Mit csináljak ilyen helyzetben? Izzadás, hízás. Többi lent.
Sziasztok!
3 éve kezdődött, hogy annyira izzad az egész fejem hajam a 26 fokban is, mint aki most mosott hajat. Vékonyszálú, kevéske hajam van, copfban hordom. Az izzadtságtól mégjobban lelapul, összetapad, lassan szárad.
Házidoki tavaly elküldött nőgyógyászhoz, hasi uh-ra, pajzsmirigyvizsgálatra, de minden oké.
Nyári estéken is, amikor lemegy kicsit a hőmérséklet, este 10-11 körül is nyugodt, lassú sétálásnál is a homlokomtól kezdve a tarkómig az egész fejem tiszta viz. Meg az arc is persze.
Régebben is izzadós voltam, de a hónaljnál, arra hasznátam az antisudoricát, de hajra nem merem..
Nos. Március óta nem dolgozom. Azóta csak úgy jönnek rám a kilók, szégyellem már magam. A bokámmal volt gond, mozgatni nem nagyon tudtam.
Tornázás itthon nem sokat ér, nem eszem-iszom feleslegesen, nincs kóla, nasi, repeta, stb.
Sétálni szeretek. De így, hogy 10 perc után úgy nézek ki, mint aki a sivatagból jött..
Lenne valakinek ötlete a konditermen kivül? Egyrészt valami bevált tornatrükk, másrészt az izzadás ellen.
Igen, nezd meg mennyi a kaloria beviteled.
Es hogy ehez az eletfomához mennyit kene bevinned. Nem nehez tullépni, egy sajtburgerrel mar tullehet szárnyalni a napi adagot. Csak peldakent irom, de igaz. Nyilvan nem ennyit eszel, hanem tobbet, suval lehet tenyleg szamold par napig.
Nem tudom mi a baj a bokaddal, de esetleg ovatossan, de terheld ha off neki. Akkor viszont vegezz olyan edzeseket amik foldon terden matracon is vegezhetők. Hatekonyak azok is. Nem annyira, de jobban fogod érezni magad, es lesz egy alapod. Fokozod a verkeringést vele, es ki izzadod a napi stresz hormonokat, ami szinten javitja meg a hangjlatodat is. Szval ne add fel.
Bárcsak én is csak az arcon..
Pár hete találkoztam egy régi ismerőssel, kb 2 évente látom. egyszer 11-kor volt megbeszélve. Úgy mentem oda, mint aki most jött a zuhanyzóból, tök vizes fejjel, hajjal. Annyira ciki volt. S mint irtam, vékonyszálú hajam van, összevissza állt. El tudtam volna süllyedni.
Pár nappal azelött is találkoztunk késő este, akkor meg semmi nem volt, még a hajamat is kibontottam örömömben 🥰
Utolsó: te is menj el a házidokihoz, el fog küldeni egy rakás vizsgálatra.
Nálam minden rendben a dokik szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!