Az éjszakázás tehetett tönkre?
Figyelt kérdés
Hetedik éve éjszakai műszakban vagyok, általában hajnal háromkor fekszem, átlagosan 7 órát alszom. Huszonöt éves vagyok, mégis napközben állandóan fáradtnak érzem magam, nincs erőm semmihez, hiába iszok energiaitalokat, kávét nem segítenek semmit. Néha szédülök, nincs étvágyam, emellett ingerlékeny is lettem (bevásárláskor meg akartam ölni egy idős férfit). Alig tudok koncentrálni, vezetés közben majdnem elütöttem egy állatot, mert nem reagáltam. Frontint szedtem egy hónapig, az javított az alvás minőségen. Vizsgálatokon az orvosok nem találtak szervi problémát.2023. júl. 12. 13:00
1/4 anonim válasza:
Könnyen lehet. Én is gyakran átcsúszok éjjeli munkába (home office) és pl. most is szörnyen érzem magam. Dolgoznom kéne, de csak annyira vagyok képes, hogy pl. gyakorira irkálok.
Ha tudsz valamit tenni annak érdekében, hogy ne éjjel kelljen dolgoznod, mindenképpen érdemes! Az ember nem éjszakázásra van teremtve, nagyon egészségtelen, még akkor is, ha bagoly típus vagy. Nem Frontin a megoldás ezekre.
2/4 anonim válasza:
De még mennyire! Azonnal mondj fel, és még így is hónapokba fog telni, míg helyreállsz! Bőven az ön- és közveszélyes kategóriában vagy!
3/4 anonim válasza:
Válts munkahelyet, méghozzá mielőbb. Az éjszakázás nem embernek való dolog, sajnos.
4/4 anonim válasza:
Jól írja a 2-es.
Én voltam ugyanebben amit te írtál.
Azt hittem, hogyha nem dolgozok 1-2 hét alatt visszaáll.
Kb 2 hónap volt mire át tudtam állni a nappali életre.
6-7 óra körüli kelés, és 10-11 óra körüli fekvés.
Kezdetben az is nehéz volt, hogy délelőtt 11 órakor felkeljek, utána egész nap tompa voltam. nagyon nehéz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!