Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől szédeleghetek már 1-2 éve?

Mitől szédeleghetek már 1-2 éve?

Figyelt kérdés

1-2 éve érzek periodikus szédelgést. Egyszer csak jelentkezett és azóta vissza-vissza tér.

Nem szédülés, tehát nem forgó jellegű, hanem inkább bizonytalanság érzetem van. Voltam már mindenhol, kardiológia, évente labor (nem rég voltam), neurológia, fül-orr gégészet, szemvizsgálat. Mindenhol negatív lett minden, nem találtak sehol semmit. Változóan szokott jönni, van amikor 1-2 hónapig kevésbé vagy akár egyáltalán nem érzem, aztán egyik napról a másikra előjön és 1-2 hónapig megint érzem, majdnem mindennap. Van amikor jobb, van amikor rosszabb egy adott nap. Időjárás változáskor is jobban érzem talán. Egyébként stresszesnek nem érzem magam mindig, van nyilván stresszes helyzetek munkámból adódóan, de nem mindennapos. Jó kedvem, sokat nevetek és sokat is vagyok a barátaimmal, nyilván azért ez hátráltat elég sok dologban, gondolok itt rendezvényekre pl: esküvő, vagy nagyobb árúházakba való látogatás, ilyenkor mindig kicsit rosszabbul állok hozzá, hogy "jaj, megint érezni fogom a szédelgést" stb... Tehát nem gondolnám, hogy pszichés eredetű, de nem tudhatom biztosra, viszont kétlem. Izgulós típus vagyok egyébként. Tervezek elmenni még gyógymasszázsra, illetve gyógytornára ahol állítólag van egy reumatológus aki előtte megvizsgál, hátha segítenek ezek majd. Egyébként eleget fogyasztok folyadékot, illetve normálisan is eszek. Valakinek valami tipp? 23 éves vagyok. Előre is köszönöm szépen.

2023. jún. 20. 13:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem a masszázs nem segített, nyomták az idegen a csigolyak ezért volt szédülés. Masszazstol nem ugrott helyre
2023. jún. 21. 19:22
 22/23 A kérdező kommentje:

Teszek vele egy próbát azért. Jövő héten jelentkezem is rá. Aztán majd alakul, reménykedem benne azért.

Egyébként szívesen elolvasom, ha van tippetek, vagy ötletetek!

2023. jún. 21. 20:24
 23/23 anonim ***** válasza:

Kérdező neked végül sikerült megoldást találni a problémákra?

21# Ha fáj a nyakam folyamatosan, és már kb egy éve szédelgek kisebb nagyobb megszakításokkal érdemes ebbe az irányba elindulni? Amúgy ha nyomkodom magamnak a nyakam utána jobb szokott lenni.

Sokat telefonozok, sokat van lehajolva a fejem. Szerintem ez is csinálhat hasonló problémát.

jan. 10. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!