Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől szédeleghetek már 1-2 éve?

Mitől szédeleghetek már 1-2 éve?

Figyelt kérdés

1-2 éve érzek periodikus szédelgést. Egyszer csak jelentkezett és azóta vissza-vissza tér.

Nem szédülés, tehát nem forgó jellegű, hanem inkább bizonytalanság érzetem van. Voltam már mindenhol, kardiológia, évente labor (nem rég voltam), neurológia, fül-orr gégészet, szemvizsgálat. Mindenhol negatív lett minden, nem találtak sehol semmit. Változóan szokott jönni, van amikor 1-2 hónapig kevésbé vagy akár egyáltalán nem érzem, aztán egyik napról a másikra előjön és 1-2 hónapig megint érzem, majdnem mindennap. Van amikor jobb, van amikor rosszabb egy adott nap. Időjárás változáskor is jobban érzem talán. Egyébként stresszesnek nem érzem magam mindig, van nyilván stresszes helyzetek munkámból adódóan, de nem mindennapos. Jó kedvem, sokat nevetek és sokat is vagyok a barátaimmal, nyilván azért ez hátráltat elég sok dologban, gondolok itt rendezvényekre pl: esküvő, vagy nagyobb árúházakba való látogatás, ilyenkor mindig kicsit rosszabbul állok hozzá, hogy "jaj, megint érezni fogom a szédelgést" stb... Tehát nem gondolnám, hogy pszichés eredetű, de nem tudhatom biztosra, viszont kétlem. Izgulós típus vagyok egyébként. Tervezek elmenni még gyógymasszázsra, illetve gyógytornára ahol állítólag van egy reumatológus aki előtte megvizsgál, hátha segítenek ezek majd. Egyébként eleget fogyasztok folyadékot, illetve normálisan is eszek. Valakinek valami tipp? 23 éves vagyok. Előre is köszönöm szépen.

2023. jún. 20. 13:54
1 2 3
 11/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:
55%
Pfizer-BioNTech COVID vakcinát nem kaptál véletlenül?
2023. jún. 20. 16:01
 12/23 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt kaptam 2db-ot! :D
2023. jún. 20. 16:03
 13/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Soha nem voltam vakcinaellenes, két Szputnyikot benyomattam, semmi gond nem volt.

Hónapok múltán jött az, hogy jöhetne egy harmadik is.

Már csak idős rokonok védelmében is, be is szúrattam magam.

Ekkor jött a Pfizer.

Jó ideig fel sem tűnt semmi. Későbbiekben jelentkeztek olyan allergiás jellegű jelenségek, amit korábban nem tapasztaltam és nem is nagyon értettem, hogy mi van.

Nyilván ezt nem is tudom bizonyítani (hacsak nem járnék ki valami szuper alapos vizsgálatot / tortúrát).

Viszont azóta olvasom, hogy elég sok Pfizer-károsult van, Németországban olyan is, akit vizsgálattal igazoltak, hogy perelhesse a gyártót.

2023. jún. 20. 16:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Remek… Lehet, hogy nekem is ez lehet, de csak nem. Igazából megvagyok kicsit lőve ezzel kapcsolatban, hogy merre induljak el, hogy kijöjjek ebből a nyavajából…
2023. jún. 20. 17:35
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha front akkor igen nehezen fogsz kijönni. Meg kéne figyelned hogy mikor van front és mikor van tünet. Most jön egy nagyon durva hidegfront, 10 fokot ugorhat a hőmérséklet. Szerintem vezett tünetnaplót és jelezd be rajta ha front volt/van.
2023. jún. 20. 18:44
 16/23 A kérdező kommentje:
Szerintem a front csak ráerősíthet, mert szinte mondom majdnem mindennap érzem, csak amikor jön valami közelgő időjárás változás akkor még jobban szoktam érezni... De most pl. az elmúlt két napban iszonyat meleg van itt és ma még nagyon párás is a levegő. Péntekre pedig hidegfrontot ír.
2023. jún. 20. 20:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is, másfél éve tart, amióta covidos voltam, lehet neked is attól van. Van hogy elmúlik, azután újra kezdi, periódikusan jön, szerintem is postcovid.
2023. jún. 21. 15:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, előző voltam, hogy oltatlan vagyok, nekem a betegség hozta elő.
2023. jún. 21. 15:34
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem nyaki csigolya okozta.

Előtte már végigjártam mindent, már pszichésen is kezdtem rámenni.

Csontkovács helyrerakta a nyakam és 2-3 nap alatt elmúlt. Előtte hónapokig tartott

2023. jún. 21. 15:34
 20/23 A kérdező kommentje:
Jobbulást nektek is!!! Reménykedem, hogy valahogy a végére tudok járni ennek, ahogy ti is. Egyébként nekem is 2021 tavaszán jött elő amikor kezdődött itthon is a COVID. Bár nem voltam beteg akkor, szóval nem biztos. A nyaki csigolyákat pedig én is olvastam már, illetve a nyaki/csuklya izmokat. Azért szeretnék gyógymasszázsra menni, hátha segít. Csontkovácstól tartok egy kicsit.
2023. jún. 21. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!