Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért kezdek el remegni ha...

Miért kezdek el remegni ha fókuszálnom kell?

Figyelt kérdés
Akár munka közben, akár otthon nyugalmi állapotban játék közben ( autós játék , gondolkodós játékok ) közben nem tudom élvezni a pihenést, mert amint elkezdek koncentrálni 10 perc elteltével mindenem remegni kezd. Befeszül az állkapcsom, az alkaromtól kezdve a nyakamban a combomban érzem a remegést és nem tudom elmulasztani. Ha becsukom a szemem még a szemhéjam is remeg. Próbáltam mény lélegzetet venni, nyújtózkodni de az nem segít. Úgy érzem ilyenkor, mintha megereszkedne az arcom és nagyon rossz érzés.

2023. jún. 6. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ràizgulsz, ha koncetnràlsz. Az is jàrhat remegèssel. Vagy egyszerűen ilyenkor megeröltetődik a szervezeted, ìgy dolgozza fel a dolgokat. Ha nem javul szerintem fordulhatsz orvoshoz.
2023. jún. 6. 13:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam már vele sajnos.. de senki nem vesz komolyan, pedig már lassan 6 éve megvan ez nekem és már nem birom. Látott már kardiologus, neurologus, szemész, fül orr gégész, voltam vele arckoponya CT n és még tuti kihagytam valamit. De tényleg senki nem vesz komolyan nem az ő problémájuk, nem érdekli őket annyira mint engem aki együtt él vele nap mint nap. Szedtem mindenféle antidepresszánst aztán áttértem a természetes dolgokra de maradandó hatása egyiknek se volt. Vitaminokat pótoltam minden mennyiségben de egyik se javitott meg. Annyira végstádiumban vagyok, hogy a gyakorikérdésekhez fordultam segitségért, gondolhatod mekkora lehet a baj. 26/F
2023. jún. 6. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet pszichológust sem ártana felkeresni, lehet ez ahogy az első válaszadó írta, stressz.

Magánba voltál kivizsgáláson? Mert ha nem akkor ne is csodálkozz, hogy egy sem vett komolyan. Igen, sajnos itt tartunk már egy ideje, TB-n az orvosok 75% nem vesz komolyan.

2023. jún. 6. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem magánba. sztk ba, reméltem hogy ha végig járom az összes rendelőt valamelyik csak mond valamit xD ki akartam hagyni a pszichológust de akkor muszáj lesz. Még annyi, hogy ha leveszem ebben a játékban a szineket és szinte fekete fehérbe játszok (Hearthstone) akkor egyáltalán nem jön elő a bajom! Elég összetett dolog ez úgy vettem észre. Sok minden "trigger" eli és nagyon kevés dolog mulasztja el. Az egyetlen megoldás rá ami müködik az az alvás viszont munka közben nem tudok lefeküdni aludni meg minden alkalommal amikor előjön mert tényleg napi szinten van ez,. Szóval az élénk szinek is közre játszanak valahogy nem értem........
2023. jún. 6. 13:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!