Ez agyvérzés lehet? Mit csináljak?
Egész nap a fejem hátoldala a tarkóm felett hol jobban fáj/ hol kevésbe, talán kicsit kótyagos is a fejem, de mostmár tényleg elkezdtem aggódni, mert erőteljesebben kezdett fájni és ezen a részen még nem éreztem fájdalmat. Vérnyomásmérő nincs itthon most sajnos, egyszerűen rettegek. Ezen a területen nem nagyon szokott fájni, mostanában alapból nem vagyok az a fejfájós. 2021ben voltam utoljára kivizsgálva akkor az EKG, szívultrahang teljesen negatív volt, azóta 2 teljes labor is jó volt, de az orvostanhallgató ismerősöm szerint ez semmit nem jelent.
Ha nem múlik menjek be a kórházba? Vagy hívjam a mentőket. Rettegek...
21/ F
Ha agyverzesed lenne, akkor zavart lennel, nem tudnad a karjaidat egyforma magassagba felemelni, a mosolyod feloldalas lenne es akcentussal beszelnel, vagy erthetetlenul (mert a nyelvedet nem tudnad ugy kontrollalni, ahogy kell a beszedhez). Az agyverzes nem jar fejfajassal.
Szerintem ez a sokadik kerdesed az egeszsegeddel kapcsolatban, en inkabb egy pszichologust javasolnek. Jobbulast!
Mondtam hogy csak az időjárás miatt van.
Hogy legközelebb ne legyen ekkora parád vegyél otthonra egy vérnyomásmérőt, így ha rosszul érzed magad megméred a vérnyomásod és tudni fogod, hogy van e baj vagy nincs. Szerencsére nem olyan drágák. 10 ezerért már egy elég jó minőséget kapsz.
Na most akkor elarulom, hogy a vernyomasmerovel nem lehet megallapitani, hogy agyverzese van. Pl az alacsony vernyomas is jelenthet agyverzest. Meg a magas is. Nem a vernyomasmeronek kell eldontenie az agyverzes tenyet, hanem a mindenfele egyeb tuneteknek, amit ORVOS allapit meg, es nem a vernyomasmero.
Ezen kivul, ez a kerdezo mentalis problemakkal kuzd az egeszsegi allapotat illetoen, rengeteg kulonbozo kerdese van arrol, hogy eletveszelyben van-e. Nem kellene teves informaciokkal meg nehezebbe tenni szamara a gyogyulast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!