Anyukák! Mégis mi ez, miért csinálja? Mondjatok valamit, mert agyvérzést kapok:- (
Fiam 15 hós,korababa volt.Elég gyakran jártunk emiatt szemészetre és minden rendbe volt mindig.
Legutóbb decemberbe voltunk,akkor 13 hós volt és minden jó volt ott is.
Kb.két hete kezdte el csinálni amin kiakadok,eleinte ritkán,most meg egyre gyakrabban.
Mindkét szemével jobboldalra néz,de nagyon fentre,csak a szemfehérje látszik,tisztára mintha felakadna a szeme...
És nem tudom miért csinálja ezt!!!!!!
Hiába szólok rá,akkor is csinálja és baromi ijesztő,félek is.
Vagy csak játszik,vagy baj van a szemével,mire gondoljak?
Márc.14-én viszem egy komputeres gyermekszemészeti szűrésre (nem emiatt,egyébként is mennénk),de én addig agybajt kapok:-(
Segítenétek?????
Húúú,kedves 2.válaszoló,rám hoztad a frászt:-(
Nem nagyon értek az epilepsziához,de azért nem gondolnék ÉN rá,mert mikor csinálja,rászólok,hogy fiam,ne csináld már,akkor rögtön rám néz,ahogy egyébként is szokott,ha szólok neki.
Utána megint kezdi,megint szólok,megint rám néz,mintha csak azért is csinálná.
Konkrétan nem akad fel a szeme,pár mp-ig csinálja.
Mintha játszana,vagy nem tudom.
Még így is epilepsziára gondolsz?
Természetesen mihamarabb konzultálok orvossal!
Én nem a 2.es vagyok, de az epilepsziának is több fajtája van, van az amit ugye az emberek többsége ismer, ami rángatózással és eszméletvesztéssel jár! Viszont van egy másik is, ami nem látható, nincs rázkódás, amikor az agy roham alatt van... nem tudom ennek mekkora az esélye, nekem anyósomnak volt ilyen rohama, és bár a szemét eleinte mozgatta, de utána már nem figyelt semmire, szóval valószínűleg ez is eszméletvesztéssel jár...
Nem hinném, hogy epilepszia lenne, de dokihoz mindenképp menj el vele, és ők meg fogják neked mondani, hogy a szemével van gond, vagy idegrendszeri probléma lehet..
Erdekelne, mi volt ez, kiderült? Mit mondott az orvos? Elmult?
Jo egeszseget kivanok!
Köszi az érdeklődést!
Semmi baja nincs,valami játék volt ez nála,amivel őrületbe kergetett...:-)
Nagyon ritkán még 1-1x megpróbálja csinálni,de mivel látja,hogy nem foglalkozunk vele,nem szólunk rá így befejezi.
Háziorvosnál,magánszemészeten és neurológusnál is voltunk ez ügybe,de szerencsére nem találtak semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!