Szerintetek ez igaz(önértékelési probléma)?
Figyelt kérdés
Szerintetek igaz hogy akinek van valamilyen önértékelési problémája vagy kicsit stresszes vagy valamilyen kisebb pszchiés problémája az kapni fog egy strokeot vagy szivinfakrtust?
Mi a kettő között a kapcsolat?
Csernus Imrétől hallottam tiktokon.
Mi a véleményetek?
Nyilván egy egészséges nem dohányzó nem szívbeteg embernél akinek normális a vérnyomása.
2023. ápr. 25. 10:31
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Nem igaz
4 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nem az fog infarktust vagy sztrókot kapni a a stressztől, aki kicsit stresszes. A stressz miatt a szív nagyobb terhelésnek van kitéve, ez megemeli a vérnyomást, a vércukrot és a zsírokat a vérben. Ezek vezethetnek hosszú távon szívproblémákhoz, amikből pedig következhetnek a fent említett állapotok.
2/4 A kérdező kommentje:
En nem stresszelek de van valamennyi onertekelesi problemam.
Akkor ram is ez fog varni? Egy szivbetegseg? 26 vagyok.
2023. ápr. 25. 12:09
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi!
2023. ápr. 25. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!