Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 1 hete nem tudok 6 óránál...

1 hete nem tudok 6 óránál többet aludni !?Nap közbe érzem a fáradságot de estére elmúlik!?Heti 4 napot edzek és észre vettem az utsó nap már hogy nem úgy megy a fáradság miatt. Valami nyavalya is kerülget mert náthás lettem már lassan 1 hete .

Figyelt kérdés
Valaki szenved hasonló alvási gondokkal ?
2023. ápr. 22. 06:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ugyanez a problémám. Én mindennap edzek úgy, hogy elég időt adjak az izmaimnak fehérje szintezisre mert jobbnak tartom ezt a módszert a brosplitnel. Múlt héten belázasodtam de magamnak is hazudva nem törődtem a testem jelzéseivel pedig összeszedtem valami gothot és tovább nyomtam az edzést és rosszul aludtam ami miatt csak ki kellett hagynom öt napot.Azt javaslom, akármilyen nehéz, tarts egy kis szünetet, mert mindenképpen az lesz a vége, a kérdés az, hogy ezt két lábon akarod e kihordani vagy ágyban fekve dideregve.
2023. ápr. 22. 06:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ . Szerintem akkor most jön a pihenő hét . Már amúgy is éreztem hogy szünetet kell tartanom de nem tudtam meg állni eddig .
2023. ápr. 22. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!