Az utóbbi két napban elég furcsán érzem magam, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
19 éves, jó egészségben levő fiú vagyok. Gyakran túrázok, sétálok, úszok.
Talán az időváltozással állhat kapcsolatban, nem tudom, de két napja nagyon rosszul érzem magam. Tegnap olyan migrénes fejfájásom volt, hogy alig tudtam elaludni.
Érettségire készülök, de képtelen vagyok koncentrálni. Bementem egy ismerősünknek a boltjába és elfelejtettem köszönni. Nekem nem is tűnt fel, hogy nem köszöntem, pedig mindenkinek szoktam köszönni.
Alapvetően egy jó kedélyű ember vagyok. Ha nincs rá okom, pedig most nincs, akkor nem szokott rossz kedvem lenni, most viszont elég nyomottan érzem magam.
Szinte mindent elfelejtek. Éltetek már át ilyet? Mit lehet kezdeni?
2023. ápr. 11. 12:36
1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a sok tanulás és/vagy a vizsga miatti stressz miatt nem vagy teljesen önmagad?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, nem szoktam ilyeneken stresszelni.
2023. ápr. 11. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!