Ki lehet bírni egy 5 órás utazást pár deci vízzel?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan balf*sz voltam, hogy elfelejtettem a mosdóban újra tölteni a flakonomat. Mikor felszálltam a buszra, és szerettem volna inni, akkor láttam hogy kb 3 deci víz maradt összvissz. Pozsonyban majd megállunk egy pihenőre 2 óra múlva, de én sosem szoktam leszállni, mert mindig félek hogy elveszek, vagy túl későn érek vissza a buszhoz. De ha nagyon muszáj akkor megkockáztatom, és megpróbálok egy üdítő automatát keresni aminél lehet kártyával fizetni. Szerintetek? Ki fogom bírni, ne kockáztassak inkább? Vagy mindenképpen rosszul eszek így? Eddig kb másfél liter vizet ittam.2023. ápr. 7. 11:24
11/12 anonim válasza:
Hacsak nem vagy cukros, ez teljesen kibírhatató
12/12 anonim válasza:
Délelőtt 11-ig megittál másfél liter vizet, és azon aggódsz, kibírsz-e 5 órát? Ennyi víz egész napra elég lenne. Én inkább azon aggódnék, hogy nagyon kell majd pisilni az úton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!