Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van aki ezt érti, hogy náthása...

Van aki ezt érti, hogy náthásan miért nem szeretik ha dolgozik az ember?

Figyelt kérdés
Több helyen ezt olvasom már kb évek óta.

2023. márc. 27. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 vagyok, javítanék, kanyaróm még nem volt, de akkor cserébe írok egy másikat:

Egyszer kb két évesen volt valami betegségem (már nem emlékszem mi, talán csak csúnyán megfáztam, ha már úgyis itt tartunk) és olyan hirtelen felment a lázam (37-ről 39-40-re nagyon gyorsan), hogy elájultam és mentőt hívtak (gyengébbek kedvéért: nem a láz magassága, hanem a hirtelen növekedése miatt). Ha nagyon átkotrom a szekrényt lehet, hogy a leletet is megtalálom neked :D Lázgörcsnek hívják ezt a dolgot egyébként.

2023. márc. 27. 18:38
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Pont az ilyenek miatt vagyok 3. hete beteg. Két kedves kolléga is bejárt "csak" náthával, ami persze nem az volt. Jól teleköhögtek,tüsszögtek mindent,aztán nekem is kijött a "kis náthám",ami azóta arcüreggyulladásba ment át. 2 hétig 4 óránál többet nem aludtam, iszonyatos fájdalmaim voltak, két adag antibiotikumot be kellett szednem és még csak most múlnak a tüneteim. Arról nem is beszélve, hogy mennyi fizetést fogok emiatt kapni.

Úgyhogy pont az ilyen felfogásúak miatt terjed minden,ahogy kell. De majd egyszer megtudod mi ez, ha elkap egy ilyen.

2023. márc. 27. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:

7.

Aztán mennyi ezeknek az esélye? Kb annyi, hogy egészségesen se menj dolgozni, mert elüt egy kocsi. Ha minden szarral mindenki otthon maradna, mert hátha így meg úgy, akkor ilyentájt egyidőben az emberek 70%-a otthon ülne. Pontosabban 100% mivel ugye a családtag sem mehetne sehova, mert akkor hátha általa megy ki a vírus.

2023. márc. 27. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!