Van aki ezt érti, hogy náthásan miért nem szeretik ha dolgozik az ember?
#5 vagyok. Akkor most felsorolok neked pár betegséget, amik náthaként kezdődnek, de veszélyesek lehetnek, (főleg ha az újdonsült apuka tünetmentes hordozóvá válik miközben mutogatja neked a pár hetes kislányáról a képeket és hazaviszi, a baba meg elkapja) és fertőzőek:
-Tudőgyulladás
-Influenza
-Kanyaró
-Skarlát (habár ma már ez nem akkora baj ha időben kezelik)
De ha nem elég kereshetek még, hirtelen ezek jutottak eszembe.
#8 ez is olyan, hogy felveszem a telefont vezetés közben, tudom mit csinálok, úgyse lesz baleset. Honnan tudod? Veled miért ne történhetne meg? Amiket feljebb felsoroltam egyáltalán nem ritka betegségek, nekem is volt mindegyik. És képzeld, egyik se nátha, csak hasonlít rá!
És igen, az apuka bárhol elkaphat bármit, de nagyobb az esélye, hogy elkapja tőled mikor ráköhögsz, mint mikor bemegy a boltba és senkihez nem megy közel, mert senkit nem ismer.
De egyetértek #9-cel, remélem, hogy ez csak kamu kérdés, és valójában nem vagy ekkora idióta, vagy sikerült felfognod amiről pofázunk csak annyira nagyképű vagy, hogy nem vallod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!