Hasmenés suliban büfés kajától?
Sziasztok,
Lehetséges, hogy a lekváros sulis buktától ment ma a hasam suliban? Nem éreztem furának az ízét. Reggel vettem első óra előtt, és második óra vége fele már erősen görcsöltem. Harmadik óra közepén ki kellett menjek wc-re, olyan hasmenésem volt, hogy minden kirobbant belőlem. 🥺 Picit el is sírtam magamat a fájdalom miatt. Volt egy kedves lány a másik fülkében és megkérdezte minden oké-e, kell-e segítség vagy plusz wc-papír.
Később szerencsére rendben voltam, csak a hasam fájt egész nap.
(18/l)
"ha vírus lett volna gondolom egész nap gondom lett volna és többször megy a hasam... "
Nem feltétlenül. Azzal a hasmenéssel távozhatott a vírus, ezért utána már jól voltál. Ilyen ez. Ha vagy alul, vagy fölül (hányással) távozik, akkor megkönnyebbülünk, nem biztos, hogy rámegy az egész nap.
Mindegy már, hogy mitől volt, ha túl vagy rajta, csak figyelj, hogy mindig moss kezet, stb., hogy amit lehet, megelőzz.
"meg kellett állnunk egy benzinkútnál, ahol nem tudtam leszállni a WCről annyira erősen ment a hasam🥺"
Ezt is onnan írtad éjfélkor? :DD
"14/L"
Olvasni tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!