Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tényleg létezik a front vagy...

Tényleg létezik a front vagy ez csak kifogás? Mentális betegség és közérzet miatt kérdezem

Figyelt kérdés

Pszichés betegsegeim vannak és valamiért nem bírom elviselni a nyarat, a fényt, a meleget. Az elmúlt 3 évben végig panelban voltam nyáron, kb meg akartam dögleni

Most érzem hogy jobb az idő és tudom hogy csak egyre melegebb lesz, már előre rosszul vagyok

Csak xanaxszal tudok aludni évek óta, de most már azzal sem.

Tegnap reggel óta ma meg nem aludtam és durva duhrohamaim vannak. Télen teljesen jól voltam magamhoz képest.

A tél nekem egy megváltás, lehet ez tényleg a front?

2023. márc. 11. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik a front, csak nem így működik, veled más gond van...
2023. márc. 11. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de az teljesen más, hirtelen időjárásváltozást jelent leegyszerűsítve, neked nem ezzel van a problémád.
2023. márc. 11. 11:54
 3/12 A kérdező kommentje:

Most is változott… egy hete még tél volt, most már 12 fok….

Nem tudom hova lehetne menekülni

2023. márc. 11. 12:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Időjárási frontok télen is vannak és a frontok tényleg hatnak az emberre, csak még a pontos mikéntjét nem ismerik. Nálam az esővel jövő melegfront okoz vérnyomás emelkedést és álmatlanságot.
2023. márc. 11. 13:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, orvosi kezelés alatt állsz, szóval ezt a legjobban a saját pszichiátereddel vagy pszichológusoddal tudnád megbeszélni, aki ismer téged. Mivel nálad nem csak egy kis rosszkedvről van szó, szerintem laikusok tanácsaira nem kéne alapoznod.

Az időjárási fronthatás nem így működik. Inkább akut fejfájást meg hasonlókat okoz pár napig, mikor éppen front van. De nem egész nyáron.

2023. márc. 11. 14:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem igazán állok kezelés alatt mert nem tudnak kezelni

Csak írják a xanaxot

Valóban nem tudnak mit kezdeni azzal hogy nem bírom a nyarat a meleget és a fényt

Egy ventilatorom van, anélkül már nem is élnék kb, de ugye éjszaka azt ki kell kapcsolni

Én azt gondoltam ez front

És nem csak nyáron tart hanem már egy hete ahogy tavasz lett, úgy érzem 1000 fok van kint

A következő időszakról nagyon felek

Most is másfél napig nem aludtam egy egy frontin kezdett 5ot vettem be

2023. márc. 11. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:

De ez nem front, a front azt jelenti, hogy egyik nap még meleg van, következő napra meg jön egy jelentős lehülés vagy fordítva. A nyarat egyszerűen azért nem bírod, mert túl meleg számodra, de ennek semmi köze a fronthoz. Az állandó meleggel van bajod, nem a hirtelen változásokkal.

Vagy költözz el olyan helyre, ami jóval hidegebb, borúsabb vagy ha ez nem opció, akkor szereltess be egy légkondit, az azért többet tud segíteni egy ventillátornál. Nem mondom, hogy mindent megold, de lehet egy kicsit jobban éreznéd magadat.

2023. márc. 11. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg a szeles idő okoz kegyetlen fejfájást, amiről te beszélsz az nem frontérzékenység
2023. márc. 11. 21:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Vagy költözz el olyan helyre, ami jóval hidegebb, borúsabb

Sajnos ezt meg egészséges emberek sem tudjak megoldani, mert nincs rá pénzük, nemhogy én…

Írországba mennek szívesen, irigylem is őket

Azért kérdeztem mert ha ez front lenne akkor arra talán lenne valami megoldás

2023. márc. 11. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Pszichs betegséged miatt nem a frontot kell okolni. Egyszerűen mentálisan nem vgay rendben, ennyi, és bebeszéled magadnak a nemlétező tüneteket.
2023. márc. 12. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!