Tényleg létezik a front vagy ez csak kifogás? Mentális betegség és közérzet miatt kérdezem
Pszichés betegsegeim vannak és valamiért nem bírom elviselni a nyarat, a fényt, a meleget. Az elmúlt 3 évben végig panelban voltam nyáron, kb meg akartam dögleni
Most érzem hogy jobb az idő és tudom hogy csak egyre melegebb lesz, már előre rosszul vagyok
Csak xanaxszal tudok aludni évek óta, de most már azzal sem.
Tegnap reggel óta ma meg nem aludtam és durva duhrohamaim vannak. Télen teljesen jól voltam magamhoz képest.
A tél nekem egy megváltás, lehet ez tényleg a front?
Most is változott… egy hete még tél volt, most már 12 fok….
Nem tudom hova lehetne menekülni
Ha jól értem, orvosi kezelés alatt állsz, szóval ezt a legjobban a saját pszichiátereddel vagy pszichológusoddal tudnád megbeszélni, aki ismer téged. Mivel nálad nem csak egy kis rosszkedvről van szó, szerintem laikusok tanácsaira nem kéne alapoznod.
Az időjárási fronthatás nem így működik. Inkább akut fejfájást meg hasonlókat okoz pár napig, mikor éppen front van. De nem egész nyáron.
Nem igazán állok kezelés alatt mert nem tudnak kezelni
Csak írják a xanaxot
Valóban nem tudnak mit kezdeni azzal hogy nem bírom a nyarat a meleget és a fényt
Egy ventilatorom van, anélkül már nem is élnék kb, de ugye éjszaka azt ki kell kapcsolni
Én azt gondoltam ez front
És nem csak nyáron tart hanem már egy hete ahogy tavasz lett, úgy érzem 1000 fok van kint
A következő időszakról nagyon felek
Most is másfél napig nem aludtam egy egy frontin kezdett 5ot vettem be
De ez nem front, a front azt jelenti, hogy egyik nap még meleg van, következő napra meg jön egy jelentős lehülés vagy fordítva. A nyarat egyszerűen azért nem bírod, mert túl meleg számodra, de ennek semmi köze a fronthoz. Az állandó meleggel van bajod, nem a hirtelen változásokkal.
Vagy költözz el olyan helyre, ami jóval hidegebb, borúsabb vagy ha ez nem opció, akkor szereltess be egy légkondit, az azért többet tud segíteni egy ventillátornál. Nem mondom, hogy mindent megold, de lehet egy kicsit jobban éreznéd magadat.
Vagy költözz el olyan helyre, ami jóval hidegebb, borúsabb
Sajnos ezt meg egészséges emberek sem tudjak megoldani, mert nincs rá pénzük, nemhogy én…
Írországba mennek szívesen, irigylem is őket
Azért kérdeztem mert ha ez front lenne akkor arra talán lenne valami megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!