Mi lehet ez? Talán rossz közérzet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja nagyon rossz idő volt és emiatt rosszul éreztem magam,nem volt kedvem semmihez és akkor azt gondoltam,hogy ez csak a rossz idő miatt van. Azóta eltelt 5 nap,de sajnos nem estem ki ezekből az érzésekből. Mintha semmi nem lenne valódi,szédülök,fáradt vagyok.
(tudni kell,hogy éppen egy neurológiai vizsgálat eredményét várom,mert állítólag valami rejtett epilepsziám van)
2022. jún. 23. 11:12
1/2 anonim válasza:
Akkor lehet hogy csak szorongásod van. Lazíts kicsit és kapcsolódj ki
2/2 anonim válasza:
Amit "látatlanban" írhattam, azt vagy neked, vagy másnak nemrég leírtam. https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__117.. Az állandó fáradtságnak nagyon sok oka lehet, vérnyomástól időjárásra való érzékenységen keresztül alvási apnoéig, szívtől vércukron át neurológiai problémáig ezerféle ok. Nem tehetsz egyebet, mint megvárod a vizsgálat eredményét, tuti, hogy érdemben nem itt fognak diagnosztizálni téged. Ne félj, és tuti szakorvossal beszéld meg a lehetőségeidet, az állapotoddal kapcsolatos megfigyeléseidet. Vagy még jobb: írd össze, hátha ott zavarba jössz, vagy elfelejted. Nem egyszerű, gyorsan múlandó fejfájásról van szó, hanem --rossz esetben-- akár egy életre szóló állapotról. (én pl. 54 éve űzöm az ipart) Hasznos lenne elérned, hogy --bármi is a probléma oka-- hogy alapos kivizsgálást kapj, hátha egyszerre több probléma is torlódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!