Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez? Talán rossz...

Mi lehet ez? Talán rossz közérzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár napja nagyon rossz idő volt és emiatt rosszul éreztem magam,nem volt kedvem semmihez és akkor azt gondoltam,hogy ez csak a rossz idő miatt van. Azóta eltelt 5 nap,de sajnos nem estem ki ezekből az érzésekből. Mintha semmi nem lenne valódi,szédülök,fáradt vagyok.

(tudni kell,hogy éppen egy neurológiai vizsgálat eredményét várom,mert állítólag valami rejtett epilepsziám van)

2022. jún. 23. 11:12
 1/2 anonim válasza:
87%
Akkor lehet hogy csak szorongásod van. Lazíts kicsit és kapcsolódj ki
2022. jún. 23. 11:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Amit "látatlanban" írhattam, azt vagy neked, vagy másnak nemrég leírtam. https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__117.. Az állandó fáradtságnak nagyon sok oka lehet, vérnyomástól időjárásra való érzékenységen keresztül alvási apnoéig, szívtől vércukron át neurológiai problémáig ezerféle ok. Nem tehetsz egyebet, mint megvárod a vizsgálat eredményét, tuti, hogy érdemben nem itt fognak diagnosztizálni téged. Ne félj, és tuti szakorvossal beszéld meg a lehetőségeidet, az állapotoddal kapcsolatos megfigyeléseidet. Vagy még jobb: írd össze, hátha ott zavarba jössz, vagy elfelejted. Nem egyszerű, gyorsan múlandó fejfájásról van szó, hanem --rossz esetben-- akár egy életre szóló állapotról. (én pl. 54 éve űzöm az ipart) Hasznos lenne elérned, hogy --bármi is a probléma oka-- hogy alapos kivizsgálást kapj, hátha egyszerre több probléma is torlódik.
2022. jún. 23. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!