Durva ha "szédelgek" az álmosságtól? 26N
Figyelt kérdés
Edzést követően ami 9 kor van vége, vettem észre, hogy vezetésnél hazafelé mintha megittam volna egy felest vagy hogy mondjam. Rettenet álmos vagyok. Ha fél8 kor van vége az edzésnek akkor nincs ilyen.
Milyen orvoshoz érdemes ezzel?
2023. márc. 6. 15:45
11/15 anonim válasza:
Írta, hogy 26, de hát nincs semmi baja, csak úgy szédeleg! Vércukrát meg nyilván megmondja hogy áll edzés után, merem feltételezni méregeti ezek szerint!
12/15 anonim válasza:
Hát ha korábbi időszakban nincs ilyen, akkor az álmosság kombinálódik a fáradtsággal és szomjúsággal.
13/15 A kérdező kommentje:
10, sehol nem írtam, hogy cukorbetegség.
2023. márc. 6. 17:57
14/15 anonim válasza:
"Semmi baj a cukrommal." Ezt írtad, tehát inplicit célzás, hogy nem vagy cukorbeteg. Vagy netán edzések után méred a vércukorszinted? Gáz, ha alacsony, vagy miért ellenkezel ennyire? Mindenkinek így működik a teste.
15/15 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyet, de szerintem azért mert itthon vagyok és nagyon kivagyok pihenve, nem csinálok semmit, egésznap pihenek és olyan a fejem mintha kómás lennék egésznap. Mikor dolgoztam, nem volt ilyen bajom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!