Durva ha "szédelgek" az álmosságtól? 26N
Figyelt kérdés
Edzést követően ami 9 kor van vége, vettem észre, hogy vezetésnél hazafelé mintha megittam volna egy felest vagy hogy mondjam. Rettenet álmos vagyok. Ha fél8 kor van vége az edzésnek akkor nincs ilyen.
Milyen orvoshoz érdemes ezzel?
2023. márc. 6. 15:45
1/15 anonim válasza:
Ugye ezt csak viccből kérdezted?!
2/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne ez vicc?
2023. márc. 6. 15:56
3/15 A kérdező kommentje:
Házidoki kizárva.
2023. márc. 6. 15:57
4/15 anonim válasza:
Vérnyomásod oké? Nekem az alacsony vérnyomásom miatt szokott ilyen lenni
5/15 anonim válasza:
Szimplán fáradt vagy. Nekem minden napom ilyen, edzés nélkül... :) Szóval ja, ez ilyen! Orvoshoz nem, de (ne vedd rossz néven!) ha nem nagy távolság, akkor egy taxitársasághoz kellene inkább fordulni. Ne törd össze magad, mást meg pláne ne törj össze!
6/15 A kérdező kommentje:
Vérnyomás oké.
Nem is vezetek így.
2023. márc. 6. 16:01
7/15 anonim válasza:
Ha a vérnyomására lenne hatással az edzés, akkor az 7.30-kor is jelentkezne edzés után! DE igen, alacsony vérnyomás is tud ilyet, sőt inkább a hirtelen vérnyomás csökkenés... Alacsony cukorszint is okozhat szédülést. Edzés után egyél meg kocka csokit vagy egy cukrot, rendes cukrot, nem ilyen cukormentes sz-rt! Ha úgy nem szédülsz, akkor a cukrod. Ez utóbbit esélyesebbnek tartom este 9-kor, pláne ha nem eszel edzés előtt!
8/15 anonim válasza:
Vagy alacsony vércukorszint (edzésnél felhasználtad a meglévő kalóriádat), vagy álmosság miatt szédülsz (mindig szédülök és fáj a fejem, amikor kialvatlan vagyok). Ez nem orvosi eset. Így működik a test. Edzés után igyál meg egy fehérje turmixot vagy egyél meg egy banánt, és akkor rendben lesz a vércukrod is.
9/15 A kérdező kommentje:
Semmi baj a cukrommal.
2023. márc. 6. 16:08
10/15 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy cukorbeteg vagy, hanem hogy normális, ha komolyabb fizikai megterhelés után alacsonyabb a vércukrod. Már az is elég, ha nincs elég glikogén elraktározva az izmaidba, vagy ha keveset ettél edzés előtt stb..
Hány éves vagy? Furcsa, hogy ennyire nem vagy tisztában az emberi test alapjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!