Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért alap az itthon, hogy 40...

Miért alap az itthon, hogy 40 éves kor után már temetik az embert?

Figyelt kérdés

Sűrűn találkozom ezekkel a mondásokkal:"Aki elmúlt 40 és nem fáj semmilye, az nem is él!" "Majd te is jajgatsz, ha elmúltál 40!" stb.

én elmúltam 40, de semmilyen gyógyszert nem szedek, nincs betegségem, és nem fáj semmim. Férjem ugyanígy van, ő 55 éves. Fiatalosak, fittek vagyunk, mozgunk, sportolunk. Én simán lefutok bármikor egy maratont, különösebb erőfeszítés nélkül. Barátnőm is panaszkodott múltkor, hogy társaságban beszélgettek, és mikor mondta (ő 45 éves), hogy nem szed gyógyszert, és nem fáj semmilye, akkor a többek lehazugozták, hogy ilyen nincs, és biztos csak hazudik. Persze én is tudom, látom, hogy van akinek már huszonévesen nincs foga, 30 évesen már vannak akik teljesen le vannak robbanva, de miért ez az alap, miért ezt tekintik a többség normálisnak?

2023. febr. 27. 12:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

10-es, nyilván nem genetikai problémákra reflektáltam a válaszommal, ahogy a kérdés sem az ilyen jellegű problémákra gondolt.

2023. febr. 27. 14:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez több dologtól is függhet.Ki,hogy kezeli a stresszt,mennyit mozog,hogyan táplálkozik.Ha valaki úgy hazugozza le a másikat,hogy ő maga összevissza zabál,nem mozog vagy csak keveset,netán rendszeresen dohányzik,iszik,annak a véleményére alapból nemigen kell adni(persze most nem azt mondom,hogy egyébként meg hazudsz)Vannak olyan tényezők is,amelyeket nem lehet befolyásolni.Tehát beteg,fájdalmakkal küzdő,gyógyszerre szoruló bárki lehet,általánosságban elmondható,hogy aki odafigyel magára,annak sokkal kisebb az esélye ezekre.
2023. márc. 3. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!