Pozitív lett a Covid19 gyorsteszt. Mennyi ideig kell itthon maradnom?
Figyelt kérdés
Enyhe lázam va. 37,6 fokos, köhögök, zúg a fülem és fejfájásom van még ráz a hideg.
22 éves vagyok egyetemista és akkor minimum két hétig itthon kell rohadnom bezarva??? Háziorvosom nem veszi fel a telefont mert unnepnap van ma.
Biosynex orr garat gyorsteszt lett pozitív ez 100% megbízhatóság vagy lehet nem is vagyok covidos?
2021. nov. 1. 19:13
2/5 A kérdező kommentje:
Ja és szédülök is. Most előbb ahogy feküdtem felültem elkezdett forogni velem a világ annyira szédültem. Meg bizonytalanabb vagyok mikor felállok ilyen gyengeségem van.
2021. nov. 1. 19:18
3/5 anonim válasza:
10 nap az ajánlott, de ha jobban vagy akkor kimehetsz csak legyen rajtad maszk meg ne menj forgalmas helyekre. Egy hét múlva vegyél megint gyorstesztet ha az negatív akkor minden oké.
4/5 A kérdező kommentje:
Ma vettem a déli pályaudvari patikában mert az ünnep nap is nyitva van! És igen én csináltam ez a kék dobozos biosynex jó mélyen beledugtam mindkét orrlyukamba és gy csináltam ahogy leírták és megjelent a két csík
2021. nov. 1. 19:23
5/5 anonim válasza:
Hát az akkor egyértelmű. Ha háziorvosodat értesíted akkor elrendelik a hatósági karantént de gyakorlatban ott se lesz semmi másképp. Szóval kár vele vergődni. Pár napig ne mozdulj ki, utána is kerüld a frekventált időpontokat, meg a forgalmas üzleteket. Legyen maszk rajtad aztán annyi. 4-5 nap alatt túl leszel rajta. Ha meg bármi furát érzel akkor orvos vagy mentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!