Ilyen pulzus hogy lehet?
Általában 70 a pulzusom. De pl van éjszaka felébredek hallom hogy dobog a szívem kb 85-90-el. Hallom a fülembe is. Rámérek a vérnyomásomra is 110/70 az jó.
Kimegyek mosdóba pisilek visszajövök az ágyba kicsit várok és mérek egy 65-ös pulzust.
Mitől ugrik így ki alvásnál? Napközben is munka közben se ugrál a pulzusom.. Csak éjjel arra kelek hogy dobog a szívem a fülembe hallom ahogy fekszek rajta meg magas a pulzusom.
Alvás közben 50 a pulzusom az okosórám szerint.
2.5 liter viz megvan napi szinten. Nincs más tünetem. 24/F. Nem vagyok elhízott. Járok futni hetente. Nincs betegségem se semmi...
66 pulzus tökéletes.
Nem értem mi a bajod.
Valószínűleg rosszat álmodtál, csak nem emlékszel rá.
Fiatal, edzett ember vagyok, nálam tök normális az, hogy alvás közben lemegy a pulzusom 40-50 közé, de ha épp álmodok valamit, ami megzavar, akkor akár 100-ig is felmegy. Ha kimegyek pisilni éjjel, akkor kapásból felugrik 60-ra. Ebben semmi fura nincs. Alvás közben 40-60, napközben meg 60-100 közt mozog (kivéve, ha edzek, akkor 180-ig is felmegy extrém esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!