Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Influenzánál én mindig rettege...

Influenzánál én mindig rettegek a hirtelen kezdettől?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy bármikor amikor influenzás lettem kb robbant rajtam és majd elájultam a láztól. Kb minden évben elkap, és persze mindig munkában vagyok, ahol azt érzem, hogy hogyan fogok hazamászni ilyen betegen. Szoktatok ilyesmit érezni?

2023. febr. 16. 15:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nah az legalább jó. Van olyan téli időszak amikor mindenki egészséges?
2023. febr. 16. 20:39
 22/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha minden évben elkapod az influenzát, akkor valami betegsged is lehet. Pl immunhiany, leukemia vagy egyéb immungyengesrg.

2023. febr. 16. 20:43
 23/25 anonim ***** válasza:

Á, dehogy.. Már minden 💩 kipróbáltam a gyerekeknek, még isoprinosine kúrát is. 🤷‍♀️ Nincs csodaszer.

Viszont a covidot hivatalosan megúsztuk, pedig nem éltünk burokban.

Ha át is estünk rajta, max mielőtt behozták a karantént.

2023. febr. 16. 20:44
 24/25 A kérdező kommentje:
23 máshol sem ahol nagy a család. Covidot igen hamar benyakaltuk enyhén. Mindketten ügyfelezünk. Ám takonykorral később nem tartanám főleg otthon őt pl iskolában.
2023. febr. 16. 20:48
 25/25 anonim ***** válasza:

Nálunk az a baj, hogy a 8 évesemnek eleve gyengébb az immunja. Ő toxémia miatt iugr baba volt.

Neki egy mezei nátha automatikus arcüreggyulladás lázzal.

Allergiás asztmás, ahogy én is. Szóval ősztől tavaszig folyamatosan felsőlégúti beteg mindentől. Ha van 3 hét 2 betegség között az már siker.

2023. febr. 16. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!