Ez Influenza lehet?
Figyelt kérdés
Első nap délután hirtelen hideg rázás 39,9° láz derék/végtag fájás.
Második nap 38° láz levetség ájulás egyszer.
Harmadik nap 37° láz egész nap enyhe gyengeség.
2022. ápr. 9. 17:16
1/7 anonim válasza:
Nem hallottad, hogy most Covid van?
Influenza... ugyanmár
2/7 A kérdező kommentje:
Jó de ez nem a Covid tünetei nem köhögök és az izlésem meg a szaglásom is normális.
2022. ápr. 9. 17:46
3/7 anonim válasza:
Van influenza IS. A hirtelen jelentkező láz, izomfájdalom inkább az influenzára jellemzó, de laborvizsgálat nélkül, látetlanba ezt senki nem tudja megmondani biztosan. Ha jobban vagy, akkor inkább örülj neki!
4/7 A kérdező kommentje:
Jó csak azért aggódom mert lehet tüdőgyulladás is mert meg egyeznek a tünetek.
Korházba meg nem tudok menni mert még nem készült el TB kártyám.
Kárpátaljáról jöttem és kettős állampolgár vagyok már három hete dolgozom, de még nem tudni mikor lesz kész. :(
2022. ápr. 9. 19:24
5/7 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy tüdőgyulladás, ha sokkal jobban vagy, mint 2 napja és a lázad is lement? Valószínűleg egyszerűen meggyógyulsz magadtól.
6/7 anonim válasza:
Tesztet csináltál? Egyébként az hogy jó a szaglásod, nem jelent semmit, mindenkinél kicsit más. Pl. a főnökömnél az első hullámbál csak pont ízületi fájdalom láz és levertség volt.
7/7 A kérdező kommentje:
6/6 eddig nem volt lehetőségem tesztet csinálni mert az ágyból sem birtam fel kelni, de holnap megyek és veszek, ha jobban fogom érezni magam.
Még most is elég gyenge vagyok és 37° hőemelkedés egész napos 😞
2022. ápr. 9. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!