Influenzánál én mindig rettegek a hirtelen kezdettől?
Nem. Engem konkrétan három hete kínoz. Nem tör ki "rendesen", de itt egy pár nap köhögés, ott egy éjszakai láz, aztán napokig tartó hőemelkedés, utána orrfolyás, közben néha napokig semmi...
Már szinte azt kívánom, törne ki rendesen, és lennék túl rajta, mert ez így nagyon fárasztó mar.
És családi szinten 2 hónapja csináljuk ezt.
Minket 3x vert le. Tegnap felkelni is alig volt erőm, annyira fájt mindenem, az izületeim, a csontjaim..
Az orrom ma már jobb, de még mindig olyan mintha akváriumban lenne a fejem. Majd szétszakad ha köhögök.
A gyerekeim 40 fokos lázzal tolták.
Szombaton kezdte a 8 évesem, hétfő reggelre kezdte az 5 éves, estére én meg a 2 éves.
Az 5 és a 2 éves hétfő /keddi nap voltak lázasak, a 8 éves 2 nap szünet után újra lázas 2 napja, de jóval enyhébb.
Mindegyikünknek fáj mindene, de egy halvány fokkal jobban vagyunk azért.
Az 5 évesem megint nagyon sokat fogyott. Amúgy 1 hónapja voltunk vele kórházban.
Akkor durva hasmenéses, elenyésző hányás és 40 fokos láz miatt.
A decemberi/januári hónapban végig betegek voltak. 😬
4# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!