El mernétek menni úgy kakilni suliban hogy nem zárható rendesen az ajtó?
Figyelt kérdés
Kéne mennem vécére de sajnos az ajtó nem reteszelhető rendesen. Attól félek nehogy rám nyisson valaki. 18/l2023. febr. 10. 09:17
1/9 anonim válasza:
Gimis koromban nem mertem volna, túlságosan szorongtam. Mostmár simán. Ha kell hát kell, a saját komfortom a fontos. Ha hallanám hogy valaki jön mondanám hogy foglalt.
2/9 anonim válasza:
Pisilni is ugyanúgy odaülsz, akkor se nyitnak rád, azt meg senki nem fogja nézni hogy milyen típusú ürítést végzel.
Én sem mentem el sose a suliban, gyalázat volt az egész iskolai közösség amiben próbáltam tanulni. Szomorú hogy ilyen alap dolgokat teherként élnek meg páran pl mint kimenni a vécére. Lehetne nagyobb fegyelem az iskolákban, a vécék állapota is jobb lehetne jópár helyen.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen csak pisilésnél általában nem egyedül megyek pl. szünetekben, ott jön barátnő aki tartja az ajtót arra a pár másodpercre.
2023. febr. 10. 09:44
4/9 anonim válasza:
Ja :D akkor ehhez a műveletez tartja a lámpát is. Ne félj, ott lesz veled.
6/9 anonim válasza:
vigyél magaddal egy pertlit, spárgát. Azt rákötöd a kilincsre, bármire, és kapaszkodsz a madzagba.
7/9 Horváth Bence Ernő válasza:
már kakiltál a suliba reggel ? vagy még mindig nem mentél el ? a szügség nagy úr !!! ha menni kel akkor menni kel!!
8/9 anonim válasza:
Szia! Kérjél meg egy baràtnôdet, hogy vigyàzzon addig is, hogy ne nyissanak be!
9/9 anonim válasza:
Barátnő nélkül még sz.rni sem vagytok képesek... vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!