Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » El mernétek menni úgy kakilni...

El mernétek menni úgy kakilni suliban hogy nem zárható rendesen az ajtó?

Figyelt kérdés
Kéne mennem vécére de sajnos az ajtó nem reteszelhető rendesen. Attól félek nehogy rám nyisson valaki. 18/l

2023. febr. 10. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gimis koromban nem mertem volna, túlságosan szorongtam. Mostmár simán. Ha kell hát kell, a saját komfortom a fontos. Ha hallanám hogy valaki jön mondanám hogy foglalt.
2023. febr. 10. 09:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pisilni is ugyanúgy odaülsz, akkor se nyitnak rád, azt meg senki nem fogja nézni hogy milyen típusú ürítést végzel.

Én sem mentem el sose a suliban, gyalázat volt az egész iskolai közösség amiben próbáltam tanulni. Szomorú hogy ilyen alap dolgokat teherként élnek meg páran pl mint kimenni a vécére. Lehetne nagyobb fegyelem az iskolákban, a vécék állapota is jobb lehetne jópár helyen.

2023. febr. 10. 09:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen csak pisilésnél általában nem egyedül megyek pl. szünetekben, ott jön barátnő aki tartja az ajtót arra a pár másodpercre.
2023. febr. 10. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja :D akkor ehhez a műveletez tartja a lámpát is. Ne félj, ott lesz veled.
2023. febr. 10. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kéretőzz ki óráról
2023. febr. 10. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vigyél magaddal egy pertlit, spárgát. Azt rákötöd a kilincsre, bármire, és kapaszkodsz a madzagba.
2023. febr. 10. 10:41
 7/9 Horváth Bence Ernő ***** válasza:
már kakiltál a suliba reggel ? vagy még mindig nem mentél el ? a szügség nagy úr !!! ha menni kel akkor menni kel!!
2023. febr. 12. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Kérjél meg egy baràtnôdet, hogy vigyàzzon addig is, hogy ne nyissanak be!
2023. febr. 17. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Barátnő nélkül még sz.rni sem vagytok képesek... vicc.
2023. febr. 17. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!