Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet azóta baja?

Lehet azóta baja?

Figyelt kérdés

Fél éve voltam kardiológusnál.

24h holter ekg, terheleses ekg, sima ekg, szivultrahang, pajzsmirigy ultrahang, vernyomas meres.

Minden tokeletes. Mert neha fajt a mrllkasom meg ereztem ritkan a mellkasom a szivdobogasom.

Ennyi ido alatt alakulhat ki valami szivbetegseg?

24/F vagyok 175cm/73 kg.

Nem dohanyzom nem nagyon kavezok meg nem iszok alkoholt.

Valami enyhe szorongasom van.

Elkellene mennem ujra rutinvizsgalatra?

2023. febr. 3. 16:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meg ha elkezd fajni a mellkasom egyből azthiszem infkartus. Ha elkezdem elfoglalni magam akkor elmulik
2023. febr. 3. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért Édesem, mert ember vagy. Ha márványszobor lennél, akkor nem éreznél semmit.
2023. febr. 3. 17:32
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát jó de na… Zavar. Sok önmonitorozás is.

De kiszeretnék ebből lábalni…

Csak néha ezek vosszahúznak. Plusz hogy van 70 es pulzusom es neha este felkelek es 130 es utana nehezen de vissza lemegy… Ilyenkor meg megijedek es a legrosszabbra gondolok hogy ez most miert volt..

2023. febr. 3. 17:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne mérni?!
2023. febr. 3. 17:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Miért ha érzem hogy magas?
2023. febr. 3. 17:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert semmit nem jelent, értsd már meg. Ez teljesen normális, hogy időnként magasabb - ráadásul neked 99.99%-ban tuti azért megy fel olyankor, mert brutálisan rástresszelsz.

Egészséges 24 éves férfi vagy, bulizz, dugd rakásra a csajokat, ne az orvosokra legyél már rákattanva, mint egy életunt nyugdíjas...

2023. febr. 3. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!