Lehet azóta baja?
Fél éve voltam kardiológusnál.
24h holter ekg, terheleses ekg, sima ekg, szivultrahang, pajzsmirigy ultrahang, vernyomas meres.
Minden tokeletes. Mert neha fajt a mrllkasom meg ereztem ritkan a mellkasom a szivdobogasom.
Ennyi ido alatt alakulhat ki valami szivbetegseg?
24/F vagyok 175cm/73 kg.
Nem dohanyzom nem nagyon kavezok meg nem iszok alkoholt.
Valami enyhe szorongasom van.
Elkellene mennem ujra rutinvizsgalatra?
"Nem dohanyzom nem nagyon kavezok meg nem iszok alkoholt."
Az első még oké, sőt köztudott, hogy a dohányzás növeli a szív-érrendszeri rizikót.
Távol álljon tőlem az ítélkezés, nem is bántásból kérdem: a másik kettő alapján van neked életed?
“Nem nagyon”
Hetvegente ritkan a haverokkl sorozok meg ha megyunk bulizni akkor vagy ha nyaraloba megyunk vagy ilyesmi. Olyankor iszok
"Valami enyhe szorongásom van."
Eltévesztetted a főnév előtti minőségjelző melléknevet: nem enyhe, hanem erős, durva...
Jogos. A helyedben összepakolnám a legszükségesebb cuccaimat és beköltöznék egy kórház folyosójára.
Hisz ép egészséges emberek sétálnak az utcán és infarktust/sztrókot kapnak. Hát élet ez?
Kössenek csak gépekre 24/7, még csak ki nem múlsz végelgyengülésben.
Hat a vernyomasom 110-120/65-70 szokott lenni.
Jolvan tudom hogy ez nagyon nagy baj és lekell szoknom erről. Már kerestem fel egy pszichiáter/pszichológust. Szeretnék ebből kimászni… Csak nehéz nagyon. És néha félek.
Minden kis fájdalomra hol picit beszúr itt a mellkaosmba hol kicsit fáj amott meg ilyesmi és egyből már a testem reagál elkezdek parázni meg minden bajom van. Magától jön.
Nem értem miért van ez hogy néha picit itt beszúr néha kicsit ott fáj vagy fura érzés a kezembe de közbe mégsem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!