Mitől fázhatok alvás közben?
Figyelt kérdés
Már pár éve -lehet, hogy mióta megkaptam a covid oltást- nem emlékszem, főleg télen előfordul, hogy akár napközben akár éjjel annyira fázom, hogy nem tudok elaludni. Pedig meleg van idebent. Sokszor akár pólóban vagyok mert melegem van. De alvásnál fázom. Annyira durva, most hogy megszületett a kislányom, és éjjel kelek hozzá,van hogy köntösben vagyok mert elkezdek fázni. Abban is fekszem le és még arra megy 2 takaró. Vagy ha du feküdtem le akkor pulcsi és volt hogy 3 takaró ( 2 nyÁri paplan meg egy melegebb) kellett, de nem egyszerre hanem először elég volt 2 takaró majd arra ébredtem meg, hogy fázom. Már alapból úgy fekszem le csak du. Is ha először melegem van hogy odakészítek még plusz takarót. Ez mitől lehet? Más is van így?2023. jan. 29. 03:52
1/2 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy valami lázroham?
2/2 anonim válasza:
Vérkeringési probléma, nekem a lábamban van ilyen, de vettem elektromos ágymelegítőt és az sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!