Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy lehetek gyorsan lázas? :D

Hogy lehetek gyorsan lázas? :D

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Idióta! Én meg azzal küzdök, hogy végre kigyógyuljak a betegségből. nem olyan nagy buli, nekem elhiheted...

Amúgy sós kávé, de még nem próbáltam, de ez a városi legenda.

Vagy kimelegedni aztán egy szál pólóban a hidegben ácsorogni. Én buta, így szedtem össze.

2010. okt. 4. 10:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért ugye az is eszedbe jutott, hogyha sikerül lebetegednek, a szülődnek (fizetett) szabit kell kivennie? (hogy pátyolgasson..)
2010. okt. 4. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Vegyel patikaban keserusot, nem receptkoteles, nem is draga, oldj fel kis vizben egy kanallal, es idd meg.
2010. okt. 10. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó: akkor nem lesz székrekedése...
2010. okt. 10. 16:24
 15/15 anonim ***** válasza:

18:05: miért kéne kivennie? szerintem otthon maradhat egyedül is simán... (abból kiindulva hogy én kb. 12 éves koromtól egyedül voltam otthon ha beteg voltam. volt gyógyszer kikúráltam magam és ennyi.)

amúgy meg kérdező nem muszáj feltétlenül lázasnak lenned, elég ha mondjuk beleteszed a lázmérőt meleg vízbe. vagy azt mondod simán láz nélkül hogy hánytál és hasmenésed van. ezt a doki úgyse tudja tudtommal megcáfolni elhiszi és ad igazolást szerintem

2011. jan. 21. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!