Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehetek gyorsan lázas?

Hogyan lehetek gyorsan lázas?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igen, lázas szeretnék lenni. Ha valaki azt mondja, hogy ne legyél az stb, az ne is írjon, oké?! Már 50x kaptam ilyen válaszokat, és nem érdekel! Sok ilyen dolog (sós kávé, krétapor, sós víz, vizes hajban kiállás a hidegbe) nem jön be, szal mást mondjatok! Köszi előre is! (:

2010. dec. 4. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
te tenyleg ugy gondoltad, hogy valaki tanacsot fog neked adni hogyan tegyel kart magadba?:)
2010. dec. 4. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
törd el a lábad.nem nehéz,beugrasz a busz elé,nyílt törés 1.5 évig ugyse mész sehova.
2010. dec. 4. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

amugy en is probalkoztam midnenfelevel amikor akartam egy par napot suli nelkul, mert kivoltam, es minden aron meg akartam fazni, de nem jott be. ugy latszik eros volt az immunrendszerem. utanna kb ket hetre meg pont akkor faztam meg amikor jobban vigyaztam. de azer hajra :D majd irj h sikerult e :)

elso valaszolo voltam amugy. :D

2010. dec. 4. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Cseréljünk, én másfél hete itthon fekszem tüdőgyulladással.
2010. dec. 4. 19:15
 5/10 anonim válasza:
25%
Lázas, nem természetes módon akkor leszel ha krétát eszel, hülyeség nélkül.Tudom hogy hülyén hangzik de igaz. Rengeteg osztálytársam mesélte h megcsinálta és bejött.
2010. dec. 4. 21:18
 6/10 anonim válasza:
66%
19:08 látod hogy többen is írják.. :D
2010. dec. 4. 21:18
 7/10 anonim válasza:
Szerintem akor leszel beteg amikor már egy hete akartál, mert akkor legyengül az immunrendszered és kb 1 hét mire lesz vmi bajod. Ezzel nem ártasz magadnak, mert csak kisebb betegségeket kapsz el(legalábbis én így szoktam járni)ami meg nem árt, de 2-3 nap suli nélkül király. Aki fontos nekem az osztályban h jól érezzem magam múlt héten beteg volt így én se akartam menni, enyhe betegségre vágytam és tessék, most, 7-8 na múlva fáj a torkom. Az a baj h késő, Ő már nem beteg de így szintén nem akarok suliba menni és ez a probléma a megbetegedési trükkökkel, nem mindig akkor hat, ha szeretnéd! Am. sajnos a háziorvosom igen furcsa szerzet, 16 elmúltam és nem fogad egyedül, meg nem hisz el semmit amit mondok, csak ha a kísérő mondja, de hát én vok beteg nem? Szóval ha a tied is ilyen akkor 1 hétre előre gondolkodj és szugeráld magadba h beteg vagy. Nem mindig segít, csak ha nem csupán a józan ész, hanem a belső érzéseid is azt kérik: "hagy legyek beteg és maradjak itthon!" Sok sikert, de írd meg ha vmi bejön!
2010. dec. 8. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:
én is próbálkoztam de nem jött be..már egy hete próbálgatta mindenféle dolgot, de semmi. fürdés után magamra nyitottam az ablakot, jégkockát ettem tök sokat, de semmi..ugyhogy feladtam. :D de ha valaki tud egy tuti tippet akkor.. :D
2012. febr. 4. 15:48
 9/10 Muranyi Levente válasza:
1 szó simulálás
2012. nov. 18. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Igyál rengeteg sós vizet. Több mint három napra kifekszel tőle, és lázad lesz. :D De azért vigyázz, nehogy olyan nagyon sokat igyál. Arany középút.
2014. márc. 9. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!