Hogyan lehetek gyorsan híres?
könnyen híres csak a kékfénybe lehetsz vagy a hiradóba de szerintem nem arra vágysz :-)
ha értesz valamihez amihez a világon senki más és az fel is kelti az emberek érdeklődését akkor van esélyed de a semmiből nem nagyon lehet építkezni .. bár körül kell a magyar médiába nézni és meg is vagyok cáfolva ...:D
kerülj fel
napiszar ra
suba blog ra
stb..
Figyu. Olyan hogygyorsan híres lesz valaki, az nagyon ritka esetben történik, de akkor is valamit tud az adott emberke. Inkább dolgozz érte, ha kell, keményen, és akkor egyre följebb lépkedsz a lépcsőn. Gyorsan olyan híres sztár mint mondjuk Demi Lovato, biztos nem leszel. Ő sem úgy kezdte hogy hipp-hopp sztár lett, először nem is volt annyira ismert, csak egy kicsike színész kislány volt akire aligha felfigyelt valaki a kisgyerekeken kívül... De most, most már világsztár és zenész...
A másik dolog az, hogy a sztársággal nagy felelősség jár! Ne aszidd hogy őnekik olyan könnyű minden. Vannak nekik is gondjaik-bajaik, sőt több mint egy átlag embernek. A sztárságot nem csak megszerezni kell, hanem tartani is, és az sem kis feladat...
Egy biztos haver!:) Az hogy ha az álmodért teszel, ha kell sokat is, de el tudod érni azt! Én sok sikert kívánok neked, de erőfeszítés az kell, azt kell tenned hogy híres legyél:) Elvégre egyszerű emberekből vannak a nagy sztárok is, tehát nem lehetetlen hogy sztár légy. Egyet tudok javasolni neked: Amivel csak tudsz, azzal próbálj meg följebb törni egy kicsit, majd mindig, fokozatosan följebb:)
Sok sikert, remélem egyszer híres leszel!:)
szia bocsi még mindig sztár akarsz lenni mert megadok egy facebook nevet :nicole nikke tailor
csaj egy van belöle az én vagyok talán tudok segiteni amugy hányéves vagy és fiú vagy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!