Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek gyorsan híres?

Hogyan lehetek gyorsan híres?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a csillogást és sztár akarok lenni. Azt akarom, hogy mindenki rám figyeljen és "istenítsenek". Ezt hogy lehet elérni?
2009. dec. 5. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Legyél nagyon idétlen, tehetségtelen, gazdag, hulyítsd a kisgyerekeket és a tiniket (lásd hájszkúlmuszikal, hanná montáná)
2009. dec. 5. 22:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

könnyen híres csak a kékfénybe lehetsz vagy a hiradóba de szerintem nem arra vágysz :-)

ha értesz valamihez amihez a világon senki más és az fel is kelti az emberek érdeklődését akkor van esélyed de a semmiből nem nagyon lehet építkezni .. bár körül kell a magyar médiába nézni és meg is vagyok cáfolva ...:D

2009. dec. 5. 22:07
 3/15 anonim ***** válasza:
ha már valamennyire tudsz táncolni vagy énekelni vagy bármi mást, nem kell hogy nagyon profi légy, csak valamennyire, és máris ottvagy a csillagszületikbe, simán eljutsz a döntőbe is szerintem ha van elég barátod és küldenek smst, onnantól meg már ismert leszel
2009. dec. 5. 22:19
 4/15 anonim ***** válasza:

kerülj fel

napiszar ra

suba blog ra

stb..

2009. dec. 5. 22:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Másszál fel a lánchídra és integess mindenkinek. Hamarosan ott lesz a média is, benne leszel a tévében, lesz nagy közönséged, stb.
2009. dec. 5. 22:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerepelj a Mónika showban! :) Sokan nézik :)
2009. dec. 6. 15:18
 7/15 anonim válasza:
Ha tudsz énekelni valamennyire akkor tölts fel egy videót a youtube-ra meglátod egyre többen fogják nézni és lehet megkeres egy menedzser és akkor híres leszel :P
2010. ápr. 12. 17:53
 8/15 anonim válasza:
egyszerű! énekelsz és azt feteszed a youtubera!!! kiírod emezre stb
2011. ápr. 24. 13:51
 9/15 anonim válasza:

Figyu. Olyan hogygyorsan híres lesz valaki, az nagyon ritka esetben történik, de akkor is valamit tud az adott emberke. Inkább dolgozz érte, ha kell, keményen, és akkor egyre följebb lépkedsz a lépcsőn. Gyorsan olyan híres sztár mint mondjuk Demi Lovato, biztos nem leszel. Ő sem úgy kezdte hogy hipp-hopp sztár lett, először nem is volt annyira ismert, csak egy kicsike színész kislány volt akire aligha felfigyelt valaki a kisgyerekeken kívül... De most, most már világsztár és zenész...

A másik dolog az, hogy a sztársággal nagy felelősség jár! Ne aszidd hogy őnekik olyan könnyű minden. Vannak nekik is gondjaik-bajaik, sőt több mint egy átlag embernek. A sztárságot nem csak megszerezni kell, hanem tartani is, és az sem kis feladat...

Egy biztos haver!:) Az hogy ha az álmodért teszel, ha kell sokat is, de el tudod érni azt! Én sok sikert kívánok neked, de erőfeszítés az kell, azt kell tenned hogy híres legyél:) Elvégre egyszerű emberekből vannak a nagy sztárok is, tehát nem lehetetlen hogy sztár légy. Egyet tudok javasolni neked: Amivel csak tudsz, azzal próbálj meg följebb törni egy kicsit, majd mindig, fokozatosan följebb:)

Sok sikert, remélem egyszer híres leszel!:)

2011. máj. 12. 22:21
 10/15 anonim válasza:

szia bocsi még mindig sztár akarsz lenni mert megadok egy facebook nevet :nicole nikke tailor

csaj egy van belöle az én vagyok talán tudok segiteni amugy hányéves vagy és fiú vagy lány?

2011. júl. 1. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!